Συγκλονιστική Ρούλα Κορομηλά: Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της

Ρούλα Κορομηλά: Αποκαλύπτει το πρόβλημα υγεία της

Η Ρούλα Κορομηλά αυτή τη τηλεοπτική σεζόν έχει κάνει μια δυναμική επιστροφή στο κανάλι του MEGA, αναλαμβάνοντας τη παρουσιάση του, Σπίτι με το MEGA. Με 4 δεκαετίες στα τηλεοπτικά δρώμενα έχει ζήσει πολλά στη διαδρομή της, τόσο στη καριέρα της όσο και στην προσωπική της ζωή.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, η Ρούλα Κορομηλά περιγράφει πως είναι να ζει με το αυτοάνοσο που έχει, το οποίο της προκαλεί πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα όταν είναι σε έξαρση και έχει γίνει αιτία να μπει κάποιες φορές στο νοσοκομείο από το 2007 που το εντόπισε. Πρόκειται για μια ασθένεια που λέγεται ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα.

«Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά, με ωρίμασαν, με έκανα να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου. Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να κατανοώ, να συγχωρώ, να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια.

Ρούλα Κορομηλά: Η μάχη που δίνει με το θηρίο μέσα της

Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του αλλά, του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή.

Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του – όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά. Και ναι, αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δε θα καταφέρω να επανέλθω. Μέσα όμως από τον φόβο, βρήκα τη δύναμη να παλέψω και να σταθώ στα πόδια μου δυνατή. Στη ζωή μου, όσες φορές φοβήθηκα, έμπαινα πάντα μπροστά από τον φόβο. Η ζωή είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς γι’ αυτήν».

Related posts

Να λέτε τα τούτα δυο τροπάρια της Παναγίας μας όταν μελαγχολείτε

Γιάννης Καλλιάνος: Αuτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον αδελφό του

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους