Συγκλονίζει η Άρτεμις Αστεριάδη: «Είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι για μήνες, σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα»

Άρτεμις Αστεριάδη: Εξομολογείται τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

H Άρτεμις Αστεριάδη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να κρατά στην αγκαλιά της, το δεύτερο παιδί της. Ωστόσο, όπως η ίδια έχει γνωστοποιήσει βιώνει μια εξαιρετικά δύσκολη εγκυμοσύνη.

Η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι μέχρι να γεννήσει.

«Βλέπω άλλες εγκυούλες που δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η καθημερινότητα τους είναι περιποιημένες και ζηλεύω με την καλή έννοια πάντα και βλέπω και εμένα σαν εδώ καθηλωμένη στο κρεβάτι να κλώθω για μήνες… Σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα και κάθε φορά που βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πως είμαι έτσι λέω; Έχω πέσει πολύ …

Οι σωματικές αντοχές μου αλλά και οι ψυχικές είναι στον πάτο αλλά ακόμα κρατιέμαι σκέφτομαι ότι κάθε μέρα που περνάει γλιτώνουμε και την θερμοκοιτίδα μετά σκέφτομαι αυτά τα ματάκια που θα αντικρίσω Ε βουρκώνω από ευτυχία κοιτάζω τον Δημητράκη μου και λέω Ε αξίζει κάθε πόνος συνέχισε μην τα παρατάς και μετά κλαίω πάλι… Άτιμο πράγμα οι ορμόνες… ΕΣΥ; Είχες εύκολη εγκυμοσύνη η σαν εμένα; Γιατί εγώ παίρνω δύναμη από εσάς όταν μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μου» έγραψε η Άρτεμις Αστεριάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε πως η Άρτεμις Αστεριάδη και ο αγαπημένος της, Θαλής έγιναν για πρώτη φορά γονείς το 2018, όταν απέκτησαν τον γιο τους.

Συγκλονίζει η Άρτεμις Αστεριάδη: «Είμαι καθηλωμένη στο κρεβάτι για μήνες, σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα»

Δείτε τη δημοσίευση της Άρτεμις Αστεριάδη στο Instagram

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν