Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή. Κλείνω τα 50, δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί»

by Εύα Ζαχαριάδη
Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή. Κλείνω τα 50, δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί»

Ελένη Καρακάση: Η αποκαλυπτική συνέντευξη για την περιπέτεια της υγείας της

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Καρακάση, παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα. Η αποκάλυψη για την περιπέτεια της υγείας της συγκλονίζει καθώς και τα όσα δήλωσε σχετικά με το θέμα της μητρότητας.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Έκανα τον ετήσιο γυναικολογικό μου έλεγχο και είδαμε ότι κάτι που ξέραμε ότι υπήρχε, μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε εντελώς μορφή. Βλέπανε κάτι μεγάλο που έπρεπε να χειρουργηθεί πολύ γρήγορα. Μέσα σε μια εβδομάδα έκανα μαγνητική, βγήκε η βιοψία και μπήκα στο χειρουργείο. Έκανα ολική υστερεκτομή».

Συγκλονίζει η Ελένη Καρακάση: «Έκανα ολική υστερεκτομή. Κλείνω τα 50, δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί»

Όπως είπε η ηθοποιός, ο γιατρός της ήταν αυτός που την άγχωσε ώστε να καταλάβει πως πρέπει να γίνει το χειρουργείο.

«Όταν ο γιατρός μου ανακοίνωσε πως θα κάνω ολική υστερεκτομή δεν ένιωσα να χτυπάει κάποιο “γυναικείο” καμπανάκι μέσα μου. Κλείνω τα 50, οπότε θα μπορούσα με βοήθεια να αποκτήσω παιδί, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος της μητρότητας για μένα. Δεν θεωρώ ότι έκλεισε το κεφάλαιο μητρότητα. Δεν έχει φύγει από το κεφάλι μου η υιοθεσία. Το ότι δεν μπορώ να φέρω στον κόσμο ένα παιδί με βιολογικό τρόπο, για μένα δεν σημαίνει κάτι. Ο σύζυγος μου είναι πάντα εκεί για μένα, κερί αναμμένο» εξομολογήθηκε η Ελένη Καρακάση.

Ελένη Καρακάση: Για το βάρος της αλλά και για τον σημαντικό ρόλο της πρόληψης

Στη συνέχεια η ηθοποιός τόνισε: «Με βασάνισα αρκετά σε σχέση με τα κιλά μου, χάνεις τον έλεγχο κάποια στιγμή. Τις λέξεις “ντουλάπα”, “βαρέλω” δεν τις άκουσα μόνο στο σχολείο, αλλά και στο δρόμο. Για τα κιλά μου σημαντικό ρόλο έπαιξε η μαμά μου, μου είπε “τώρα είσαι έτσι, αλλά εσύ θα πάρεις την απόφαση για τη δίαιτα, θα το νιώσεις”. Υπήρξε γυναικά, που μου είπε, “δεν μπορούσες να το αποφύγεις να κανείς πρώτα ένα παιδί΄”… Ε… τώρα εκεί τι να απαντήσεις; Να αγαπάμε τους εαυτούς μας, πρόληψη, το λέω και το ξαναλέω, γιατί εγώ δεν είχα κανένα σημάδι, ούτε πόνο, ούτε αιμορραγία. Ο κόσμος πρέπει να βάλει στο μυαλό του τον έλεγχο και την πρόληψη».

Προτεινόμενα