Συγκλονίζει η Γιώτα Μυλωνά στην πρεμιέρα του Big Brother: «Ήταν μια από τις πιο άσχημες εμπειρίες της ζωής μου. Δολοφόνησαν το σύντροφό μου»

Big Brother: «Ήταν μια από τις πιο άσχημες εμπειρίες της ζωής μου. Δολοφόνησαν το σύντροφό μου»

Big Brother: Αποκάλυψε, πως το 2013 ο 33χρονος σύντροφος της, δολοφονήθηκε

Big Brother: Στην πρεμιέρα του δημοφιλούς reality, παρουσιάστηκε η Γιώτα Μύλωνα, που συγκλόνισε με τα λόγια της. Αποκάλυψε, πως το 2013 ο 33χρονος σύντροφος της, δολοφονήθηκε.

Η Γιώτα Μυλωνά ήρθε από την Θεσσαλονίκη στο Big Brother. Θέλει να αποδείξει ότι μια γυναίκα στα 38, έχει χώρο ανάμεσα στον ψεύτικο κόσμο όλο σιλικόνη. Αίσθηση, όμως, προκάλεσε, η εξομολόγησή της στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του ριάλιτι.

Η παίκτρια άνοιξε τα χαρτιά της και μοιράστηκε μια από τις πιο δύσκολες και άσχημες προσωπικές στιγμές, καθώς όπως αποκάλυψε, το 2013 έχασε τον 33χρονο σύντροφό της, ο οποίος δολοφονήθηκε.

«Ήταν μια από τις πιο άσχημες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά όπως λένε, μπορείς να πέσεις αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς στη ζωή. Έτσι έκανα και εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Γιώτα Μυλωνά δεν ξέρει πως θα τα πάει με τις γυναίκες του σπιτιού και δεν αντέχει τα ψέματα, δηλώνοντας ότι αν κάποιος της πει, δεν θα περάσουν καθόλου καλά.

Big Brother: «Ήταν μια από τις πιο άσχημες εμπειρίες της ζωής μου. Δολοφόνησαν το σύντροφό μου»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Γιώτας Μυλωνά

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα