Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Σήμερα θα γινόσουν 54, αλλά δεν πρόλαβες, καλά πετάγματα στον ουρανό αγόρι μου»

by Εύα Ζαχαριάδη

Γιώργος Καραϊβάζ: Η σύζυγος του, Στάθα τον θυμάται όπως όλοι μας

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα μιας άνανδρης ενέδρας θανάτου που του είχαν στήσει έξω από το σπίτι του. Χθες, 27/11 θα γιόρταζε τα γενέθλια του αν ήταν ζωντανός, θα γινόταν 54 χρονών και η σύζυγος του τον θυμάται μέσα από μια συγκινητική εξομολόγηση.

Η Στάθα Καραϊβάζ, με ανάρτησή της στα social media, συγκινεί με όσα γράφει και μοιράζεται τα συναισθήματά της και την αγάπη της για τον σύζυγό της που σκοτώθηκε και «έφυγε» από κοντά τους τόσο νωρίς, τόσο άδικα.

«Καλημέρα σήμερα το πρωί σαν ξύπνησα χωρίς τα γυαλιά είδα ένα κινητό να αναδύεται στην οθόνη του κινητού το κάλεσα και ήσουν εσύ. Δεν απάντησες ποτέ ήθελα να σου πω να τα εκατοστήσεις αγάπη μου αλλά δεν είσαι πια μαζί μας. Έφυγες νωρίς αγόρι μου έτσι το θέλησε η μοίρα, ο θεός, κάποιοι ότι και αν ισχύει το αποτέλεσμα είναι το ίδιο θα γινόσουν 54 δεν πρόλαβες.

Σήμερα θα κάναμε τα γενέθλια σου με τους φίλους σου, τους αγαπημένους μας θα έσβηνε τα κεράκια σου το γεύμα θα ήταν θεματικό όπως πάντα σου άρεσε άλλοτε Κρητικό άλλοτε Πολίτικο, άλλοτε Ιταλικό.

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ: «Σήμερα θα γινόσουν 54, αλλά δεν πρόλαβες, καλά πετάγματα στον ουρανό αγόρι μου»

Θυμάσαι τα τελευταία γενέθλια σου στη γη πηγές από το γραφείο του Γιάννη και όπως συνηθίζατε βγήκαν τα οι ρακιές έτσι μείναμε να τρώμε χωρίς τον εορταζόμενο που κοιμόσουν του καλού καιρού είχα θυμώσει μαζί σου, που τόσες ετοιμασίες και τόση Τεόντοσιτς δεν την απόλαυσες τώρα λέω δεν βαριέσαι γέλασε και πέρασε καλά. Είχα θυμώσει και με το Γιάννη τώρα δεν πας στο Γιάννη και δεν θυμώνω ότι σου δίνει τσιπουράκι ενώ είσαι νηστικός.

Θέλω να σου πω ποσό σ ευχαριστώ για την αγάπη, την υπομονή, τη στοργή, που μου έδειξες για το γιο που μου χάρισες σ ευχαριστώ και σ αγαπώ έστω και έτσι έστω και σ αυτή τη διάσταση άυλη διαφανή μου αγάπη.

Σου εύχομαι χρόνια φωτεινά παραδεισένια να μας προσέχεις και να μας αγαπάς!

Καλά πετάγματα στον ουρανό αγόρι μου…».

Γιώργος Καραϊβάζ: Η ανάρτηση της Στάθας Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν