Συγκλονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον πατέρα του

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μέσα από τα social media και τις συνέντευξεις του, έχει αποκαλύψει για την τραγική απώλεια του πατέρα του. Ο ηθοποιός μιλάει για την μάχη με τον καρκίνο που έδωσε ο πατέρας του και τον θυμάται με μια σπάνια φωτογραφία στο Instagram

Ο ίδιος είχε μιλήσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Νικ ο Κλοκ» για τον πατέρα του και την ασθένειά του.

«Ήμουν πολύ χαλαρός από την αρχή, επειδή δεν ήταν και τόσο άμεσος θάνατος, ήταν καρκίνος που αυτό έχει δυο όψεις. Ο μισός θάνατος είναι όταν σου λένε ότι έχει καρκίνο και ο άλλος μισός είναι μετά. Απλά επειδή ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ, ήταν πολύ επικοινωνιακός, πολύ χωρατατζής, πολύ καλός άνθρωπος για μένα, εξαιρετικός, νομίζω ότι μετά θάνατον θα ήθελε για μένα να είμαι χαρούμενος. Και γι’ αυτό σκέψου τη δεύτερη μέρα μετά την κηδεία και αυτό που μπορεί να το κατακρίνουν στα περισσότερα χωριά, εγώ ήμουν περιοδεία. Θυμάμαι ήμουν στη Βέροια πήγα στη κηδεία και μετά το βράδυ έπαιζα στη Θεσσαλονίκη, μετά πήγα Αλεξανδρούπολη και το βράδυ πήγαμε παρέα στον Πάνο Κιάμο, ανοίξαμε τα μπουκάλια μας και διασκεδάσαμε.»

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης με βουρκωμένα μάτια ότι: «Πενθούσα μέχρι να πεθάνει. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Ήταν 62 ετών.»

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα του και εκείνον και έγραψε: «Κάπου, κάπως, κάποτε… »

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η ανάρτηση για τον πατέρα του

Ο γνωστός ηθοποιός αγαπά πολύ το ψάρεμα και το απολαμβάνει με τη σειρά του με την δική του κόρη.

Related posts

Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή για πρωινό και μεσημεριανό

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά