Συντετριμμένη η η Κατερίνα Τσάβαλου για το παιδί που έχασε: «Λυπήθηκα πολύ για αuτήν την ψυχούλα»

Κατερίνα Τσάβαλου: Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μιλά για όλα

Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση, ωστόσο εξακολουθεί να προκαλεί ενδιαφέρον με τις συνεντεύξεις της μιλώντας ανοιχτά για την ζωή της.

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Ειδικότερα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή που κλήθηκε να διαχειριστεί μέχρι σήμερα καθώς και την βοήθεια που δέχθηκε για έξι χρόνια από την ψυχοθεραπεία.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε αυτή την περίοδο;

Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για τη θεατρική παράσταση «Ο μπακαλόγατος» στο θέατρο «Πειραιώς 131», στην οποία θα υποδύομαι τη Φιφίκα. Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Βάλαρη, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα υποδυθεί τον Ζήκο, ο Γιώργος Αρμένης θα κάνει τον κυρ-Παντελή και γενικά θα είμαστε μια ομάδα με καταξιωμένους ηθοποιούς και πολύ ταλαντούχους.

Η συνέχεια της συνέντευξης με την Κατερίνα Τσάβαλου

Πώς ήταν το φετινό καλοκαίρι σου;

Ήταν λίγο δύσκολο. Ήμουν ζορισμένη ψυχολογικά και γενικότερα, σκεπτόμενη όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, επηρεάζομαι πάρα πολύ. Αυτή η αβεβαιότητα για το τι θα γίνει με τον κορονοϊό μού προκαλεί άγχος για τη δουλειά μου.

Έχεις πάει σε ψυχολόγο;

Ναι, έχω πάει. Έκανα έξι χρόνια ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ. Αρχικά ξεκίνησα γιατί είχα κρίσεις πανικού. Εκεί άνοιξε το «κουτί της Πανδώρας» και οι κρίσεις πανικού ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Υπήρχαν βαθύτερα τραύματα και βαθύτεροι φόβοι που έπρεπε να δουλέψω, για να μπορέσω να διαχειριστώ. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει ακριβώς, αλλά πλέον μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τις καταστάσεις και, το κυριότερο, με έχει βοηθήσει πολύ το ότι καταλαβαίνω από πού προέρχονται.

Η κόρη σου, η Μαριμέλη, είναι 4,5 ετών και φέτος θα πάει προνήπιο. Πώς αισθάνεσαι;

Κάθε μέρα είναι μοναδική. Υπάρχουν και δύσκολες ημέρες και κούραση, αλλά με το παιδί βλέπεις τον κόσμο με καινούργια μάτια. Επίσης, δεν σε παίρνει να πέσεις κάτω να αρρωστήσεις, δεν σε παίρνεις να κάνεις τίποτα.

Θέλετε να κάνετε άλλο παιδάκι;

Δεν το σκεφτόμαστε, γιατί είμαστε εγώ και άνδρας μου και δεν έχουμε βοήθεια. Οχι, όμως, μόνο γι’ αυτό, αλλά γενικά και με τη δουλειά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

Τι είπε η Κατερίνα Τσάβαλου για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Γιατί δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση;

Δεν το γνωρίζω, αλλά θέλω πάρα πολύ να κάνω τηλεόραση ξανά.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Όταν έμεινα έγκυος πρώτη φορά και το είχα ανακοινώσει, αλλά τελικά ήταν παλίνδρομη και δεν προχώρησε. Λυπήθηκα πάρα πολύ, αλλά με βοήθησε η προσευχή. Πιστεύω πάρα πολύ και άναψα ένα κεράκι στην ψυχούλα αυτή. Επίσης, μια άλλη δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος της κολλητής μου, της Μαρίας, σε ηλικία 26 χρόνων, από καρκίνο. Το βίωσα πολύ άσχημα τότε και είχα και γυρίσματα για την ταινία «Hardcore» του Ντένη Ηλιάδη. Με έπιασαν και κρίσεις πανικού, αλλά ο σκηνοθέτης με βοήθησε πάρα πολύ.

Τι σημαίνει για σένα ο σύζυγός σου;

Ο σύζυγός μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, γιατί έκανα οικογένεια, έκανα την κόρη μου και ήρθε στο σωστό timing.

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok