Συντετριμμένος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Αποχαιρετά το στήριγμά του με δάκρυα στα μάτια – «Σ’αγαπώ, θα σε σκέφτομαι καθημερινά»

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Με μία σειρά βίντεο αποχαιρέτησε το αγαπημένο του πρόσωπο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βιώνει δύσκολες ώρες, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media έφυγε από τη ζωή ο νονός του, ο οποίος μάλιστα ήταν το στήριγμα της ζωής του, όπως ανέφερε.

Συγκεκριμένα ο makeup artist και πρώην παίκτης του Survivor με μία σειρά βίντεο μίλησε για την απώλεια του νονού του από την Κρήτη, ο οποίος, όπως δήλωσε, του είχε σταθεί σαν πατέρας, αφού ο βιολογικός τους πατέρας σκοτώθηκε την ημέρα που γεννήθηκε ο ίδιος και ο δίδυμος αδερφός του.

«Η ζωή πάρα πολλές φορές είναι προβλέψιμη, αλλά άλλες φορές ανατρεπτική, υπάρχουν χαρούμενες στιγμές και δυσάρεστες στιγμές. Κάποια από αυτά δεν τα μπορείς να τα αποφύγεις. Ένα από αυτά είναι ο θάνατος και θα ήθελα να σας πω ότι σήμερα το μεσημέρι πέθανε ο νονός μου από την Κρήτη, τον οποίο τον είχα σαν πατέρα μου γιατί όπως ξέρετε πατέρα δεν είχα με βάφτισε όταν ήμουν τριών ημερών στο νοσοκομείο» ανέφερε συγκινημένος και πρόσθεσε:

«Στα φτωχικά παιδικά μου χρόνια με βοηθούσε συνεχώς να μου πάρει ποδήλατο, να μου πάρει πράγματα. Μέσα στο Survivor με ψήφιζε πάρα πολύ και ήταν πολύ υπερήφανος για εμένα. Θέλω να πω ένα μεγάλο σ’ αγαπώ στο νονό μου, θα σε σκέφτομαι καθημερινά και είμαι σίγουρος ότι θα με προσέχει από ψηλά».

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευση ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα