«Συντρίμμια» πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: «Η γυναίκα μου δεν είναι εδώ…»

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την περιπέτεια υγείας της και τις φήμες που οργιάζουν για σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Σε αυτό το βίντεο η Κέιτ, δείχνει φανερά αδυνατισμένη ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για τη σωσία της. Χρήστες του twitter αμφισβητούν ότι είναι η ίδια και υποστηρίζουν ότι είναι κάποια σωσίας της, αφού παρατήρησαν αρκετές διαφορές, όπως το περπάτημά της, τα αφτιά της, το πιγούνι της και τα μαλλιά της.

Το TMZ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο έχει καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος να κάνει την βόλτα του και να ψωνίζει.Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής», συνοδευόμενη από τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ ανέφεραν όσοι την είδαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, μέσα στο Σαββατοκύριακο φέρεται να παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των τριών παιδιών της.

Ο Γουίλιαμ πάντως στην πρώτη του εμφάνιση μετά το βίντεο φανερά λυπημένος όταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Σέφιλντ, Κέιτ Τζόζεφς, έθιξε το ζήτημα της παιδικής ηλικίας και των προβλημάτων, ακόμα και της αστεγίας, που αντιμετωπίζουν ευάλωτα παιδιά άδραξε την ευκαιρία κι έκανε ένα τρυφερό σχόλιο για τη γυναίκα του. «Αυτός είναι ο τομέας της γυναίκας μου. Εκείνη θα έπρεπε να κάθεται σε αυτή τη θέση σήμερα», είπε.

Related posts

Απογοήτευση για τον Γιώργο Αυτιά – Μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Αuτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”