Τα Χριστούγεννα δεν γιορτάζονται με το πορτοφόλι: Άστεγος άνδρας μιλάει στην καρδιά του κόσμου

Βίντεο με άστεγο: Τα Χριστούγεννα δεν γιορτάζονται με το πορτοφόλι

Διανύουμε την εποχή, όπου τα γιορτάζονται περισσότερο με το πορτοφόλι παρά με την καρδιά. Τρέχουμε να βρούμε τα τέλεια δώρα, κλεινόμαστε στην κουζίνα για να ετοιμάσουμε το πιο πλούσιο γεύμα και ιδρώνουμε για να προλάβουμε να βάλουμε τα πιο εντυπωσιακά στολίδια και φωτισμούς για να διακοσμήσουμε τα σπίτια μας.

Είμαστε τόσο απασχολημένοι με τη δικιά μας ζωή που ξεχνάμε όλους εκείνους που δεν έχουν σπίτι για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως εμείς. Αλλά, αν θέλουμε να είμαστε τίμιοι με τον εαυτό μας, αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι που χρειάζονται περισσότερο την αγάπη, τη ζεστασιά και τη φροντίδα, ειδικά αυτές τις ημέρες;

Αυτή είναι η ερώτηση που κάνουν τραγουδώντας τα μέλη του μουσικού συγκροτήματος Τζέντρι, σε ένα βίντεο που ήδη έχουν δει και ακούσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες στο YouTube. Το τραγούδι αυτό έχει κάνει πολλούς ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να αναθεωρήσουν και να σκεφτούν πως το μήνυμα των Χριστουγέννων μιλάει για αγάπη.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε μια οικογένεια να περνάει δίπλα από έναν άστεγο που κάθεται έξω από ένα κατάστημα. Η συνάντηση αυτή κάνει εντύπωση στον πατέρα της οικογένειας, αφού η εικόνα του μοναχικού άντρα που κάθεται μόνος του στην παγωνιά δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό του.

Τελικά, αποφασίζει να κάνει το σωστό, δηλαδή να βοηθήσει τον άστεγο άντρα.

Δεν πρόκειται να αποκαλύψω περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από τη σημασία του βίντεο που σκοπό έχει να υπογραμμίσει πως οι γιορτές αυτές έχουν να κάνουν με ανθρωπισμό, αλληλεγγύη, αλληλοβοήθεια και προσφορά αγάπης και ζεστασιάς σε όσους έχουν ανάγκη!

Και όχι μόνο αυτό… Οι τρεις τενόροι του Τζέντρι τραγουδούν το Άγια Νύχτα με τέτοιο τρόπο που οι αρμονικές φωνές τους κάνουν την καρδιά σου να σφιχτεί και τα μάτια σου να γεμίσουν δάκρυα.

Το βίντεο του άστεγου άνδρα

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη