Τα έχασαν και άλλαξαν ζωή: 6 διάσημοι Έλληνες που κατάφεραν να χάσουν πάρα πολλά κιλά

Διάσημοι Έλληνες που αδυνάτισαν: Αποτελούν παράδειγμα για όλους μας

Διάσημοι Έλληνες που αδυνάτισαν:  Πολλά άτομα, τα οποία έχουν βάλει ως στόχο την απώλεια βάρους, χάσουν κιλά και να βελτιωθούν ως προς την εξωτερική εικόνα τους. Ωστόσο, πολλά από αυτά τα άτομα είναι Έλληνες και μάλιστα αναγνωρίσιμοι.

Η λίστα των διάσημων Ελλήνων που αδυνάτισαν και άλλαξαν τη ζωή τους

Ελεονώρα Ζουγανέλη

 «Όταν δεν έκανα τα πράγµατα που ήθελα, το σώµα μου δεν ακολουθούσε τις ανάγκες μου ως ανθρώπου και ως καλλιτέχνιδας. Ήθελα να γυµναστώ, ήθελα να μην κουράζοµαι, ήθελα να χορεύω, να κινούµαι στη σκηνή. Ήθελα να είµαι πιο όµορφη για τα δικά μου δεδοµένα. Πέρα από την ανασφάλεια που ένιωθα, κουραζόµουν. ∆εν θεωρούσα ότι είχα ζωή αναλογικά με την ηλικία μου. Είχα στερηθεί πράγµατα, άσχετα που μπορούσα να κρύβω τα κιλά μου και να αναδεικνύω τις χάρες μου στη σκηνή. Μεγαλώνοντας δεν ήθελα να τις χάσω και για αυτό ξεκίνησα τη δίαιτα».

Τζούλι Μασίνο

 «Συνολικά έχασα 30 κιλά. Μου πήρε δύο χρόνια για να τα καταφέρω. Τους πρώτους οκτώ μήνες έχασα δεκαοκτώ και μετά, σιγά-σιγά, με σταθεροποίηση, τα υπόλοιπα. Τώρα πια ζυγίζω περίπου 70 κιλά. Όταν βγαίνω έξω, οι άντρες που συναντώ μου λένε ότι με προτιμούν όπως ήμουν πριν, αλλά εγώ νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου τώρα».

Σοφία Βόσσου

 «Το γεγονός ότι είμαι 54 κιλά το θέλω, το προσέχω σαν τα μάτια μου. Με το που δω 55, κάτι ελαττώνω και συντηρούμαι. Πάσχιζα χρόνια να συντηρήσω τα κιλά μου. Ήθελα να αλλάξω το σώμα μου γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα μου. Μου πήρε χρόνια να χάσω 32 κιλά. Το 1994 έκανα και εγχείρηση στομάχου, έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου».

Αντώνης Λουδάρος

 «Είχα φτάσει 140 κιλά. Εκεί χτύπησα όλα τα κόκκινα. Έχασα 40 κιλά, αλλά όχι με τη μία. Άλλαξε η ποιότητα της ζωής μου. Έχω καλύτερο σεξ, καλύτερο ύπνο, καλύτερα αποτελέσματα ιατρικά – τα τριγλυκερίδια έκαναν πάρτι! Δεν έφτανα να δέσω τα κορδόνια μου. Η κοιλιά ήταν τόσο μεγάλη που δεν έφταναν τα χέρια μου!».

Περισσότερες περιπτώσεις Ελλήνων διάσημων που αδυνάτισαν

Γιάννης Παπαμιχαήλ

 «Έχω αποτραβηχτεί λίγο τον τελευταίο χρόνο για να έχω την πνευματική μου ηρεμία. Είχα ένα χειρουργείο, γιατί είχα παχύνει πάρα πολύ. Για αυτό είχα εξαφανιστεί. Έχω χάσει 46 κιλά. Πρέπει να χάσω άλλα 12. Ήταν λίγο δύσκολο και επικίνδυνο. Τώρα έχω αναρρώσει πλήρως».

Ελένη Καστάνη

«Η εξωτερική εμφάνιση είναι μία πρώτη εντύπωση, οπωσδήποτε χρειάζεται όταν είσαι νέα, είναι ένα διαβατήριο, αλλά η ομορφιά έχει ημερομηνία λήξης, είναι σαν το γιαουρτάκι που έχει ημερομηνία λήξης και πρέπει να το πετάξεις και να πάρεις ένα καινούργιο».

Related posts

Παντελής αποκλεισμός της Βανδή από τον Ατζούν – Όλο το παρασκήνιο

Πολύ κρίμα: Θρήνος για τον Κλιντ Ίστγουντ, μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Πέθανε ο Άκης Σταματιάδης