Τα είπε όλα με λίγες λέξεις: Η πρώτη αντίδραση της Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα για τον “χωρισμό” της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

by Εύα Ζαχαριάδη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Απαντάει για τις φήμες περί χωρισμού από τον Βασάλο

Τα δημοσιεύματα περί χωρισμού της Ευρυδίκης από τον Βασάλο έχουν πάρει φωτιά καθώς το καλοκαίρι έκαναν χωριστές διακοπές. Οι φήμες ξανα φούντωσαν μετά την solo εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη σε βάφτιση.

Πριν λίγες μέρες, η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια έδωσε το «παρών» στη βάφτιση της κόρης της καλής της φίλης Όλγας Φαρμάκη στο Καβούρι, τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν με την παρέα του στη Σκύρο.

Τα είπε όλα με λίγες λέξεις: Η πρώτη αντίδραση της Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα για τον “χωρισμό” της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλώντας στο Open Weekend ξεκαθάρισε τη συμβαίνει μεταξύ τους και για πρώτη φορά διέψευσε οριστικά τις φήμες περί χωρισμού τους.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αποστομωτική απάντηση για την σχέση της με τον Βασάλο

«Είμαι πολύ καλά. Πέρασα πολύ ωραία το καλοκαίρι. Τον Κωνσταντίνο τον έστειλα για ψάρεμα σήμερα. Όλα καλά στα προσωπικά, δόξα το Θεώ. Όχι δεν είμαι μόνη μου, όλα είναι καλά. Τα τελευταία πέντε χρόνια όλο τέτοια ακούγονται. Δεν μπορώ… Δεν ξέρω αν θα μας δείτε στο Survivor All Star», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν