Τα είπε όλα με λίγες λέξεις: Η σκληρή κριτική της Γερμανού εναντίον Ρουβά για τις δηλώσεις που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

by Εύα Ζαχαριάδη

Τα είπε όλα με λίγες λέξεις: Καταπέλτης η Ναταλία Γερμανού για τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, Καλύτερα δεν Γίνεται, πήρε θέση σχετικά με αυτές τις δηλώσεις και έδωσε την καλύτερη απάντηση.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Σάκη Ρουβά τον λόγο πήρε ο Θάνος Καλλίρης ο οποίος σχολίασε:

«Συμφωνώ με τον Σάκη, σε αυτό που είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι χρίζουν βοηθείας. Είναι μια αρρώστια, ένας εθισμός. Ο Σάκης, όταν συνεργάστηκε μαζί του, ήταν τυχερός, γιατί δεν ήταν ούτε ανήλικος, ούτε χαμίνι της περιοχής».

Τα είπε όλα με λίγες λέξεις: Η σκληρή κριτική της Γερμανού εναντίον Ρουβά για τις δηλώσεις που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για τον Σάκη Ρουβά που τα είπε όλα με λίγες λέξεις

Ακολούθησε το σχόλιο της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού η οποία τόνισε από την πλευρά της: «Δεν μπορώ να στερήσω στον Σάκη να κρατάει μνήμες αγάπης και θαυμασμού με τον δάσκαλο, μέντορα που γνώρισε στις Βάκχες, όπως δεν μπορώ να στερήσω από κάποιους που έχουν γνωρίσει τους φερόμενους ως δράστες και κρατάνε συναισθήματα αγάπης. Είναι δικαίωμά τους και βεβαίως η συνέπεια του ρίσκου, είναι δικαίωμά τους… Δεν θα βάλω στην ίδια κατηγορία έναν άνθρωπο που είναι ναρκομανής και παλεύει με τον δαίμονα των ναρκωτικών, με έναν άνθρωπο που έχει σεξουαλική διαστροφή, αν αποδειχτεί τελικά ότι αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν είναι το ίδιο με έναν ναρκομανή που βλάπτει τον εαυτό του και όχι κάποιον άλλον».

Δείτε παρακάτω τα όσα σχολιάστηκαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται:

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν