Τα καλύτερα φιλαράκια: Η Ιωάννα Μαλέσκου «λιώνει» στη γυμναστική και ο σκύλος της κοιμάται

Ιωάννα Μαλέσκου: Το βίντεο που ξετρέλανε το κοινό της

Η γνωστή παρουσιάστρια γυμνάζεται εντατικά εξού και το αψεγάδιαστο κορμί της… άλλωστε έχει και την καλύτερη παρέα, η οποία μπορεί να μην της δίνει τόσο έμπνευση για γυμναστική… αλλά για ξεκούραση και ύπνο.

Τα αγαθά (και το κορμί) κόποις κτώνται και στην περίπτωση της Ιωάννας Μαλέσκου αποδεικνύεται με πράξεις. Η παρουσιάστρια έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα το οποίο είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής της ρουτίνας. Η Ιωάννα που επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο από την προπόνησή της στην οποία είχε μαζί της και το σκυλάκι της. 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Σε προηγούμενη ανάρτησή της είχε γράψει για τη γυμναστική που ακολουθεί: «Στις περισσότερες φωτός στο pilates με βλέπετε κάπως αγέλαστη. Δεn θα σας κρυφτώ, είναι ζόρικo. Κανονικά έπρεπε να σας δείχνω το «μετά» που έχω ένα τεράστιο χαμόγελο και το πρόσωπό μου φωτίζει. Αλλά βλέπετε, η δασκάλα μου βγάζει τις φωτός απροειδοποίητα και συνήθως στην τελευταία επανάληψη. Αρχίζω να υποψιάζομαι έντονα ότι το κάνει για να με πουσάρει να μην εγκαταλείψω. Σου λέει «δεν μπορεί, θα σταθεί στο ύψος της η Ιωαννίτσα, βλέπει κρατάω κινητό». Και ξέρετε κάτι, πολύ μ’ αρέσει που έστω κι έτσι μοιράζομαι μαζί σας στιγμές από κάτι που με εκφράζει και πολύ αγαπώ», είχε γράψει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Related posts

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Μαλέσκου: H εντυπωσιακή αλλαγή στην εικόνα της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – Η πρώτη φωτογραφία και ο πατέρας του παιδιού

Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια υπέροχη φωτογραφία και ένα τρυφερό μήνυμα

«Είχα ανάγκη από φως»: Συγκινεί η Ιωάννα Μαλέσκου με την ανάρτησή της μέσα από τον ναό των Ταξιαρχών Μανταμάδου

Τόλμησε την αλλαγή η Ιωάννα Μαλέσκου: Πήγε κομμωτήριο και το νέο της λουκ είναι η λύση για να μη βάφεις συνέχεια τη ρίζα στα μαλλιά σου

Εξαφανίστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου: Πού έχει χαθεί και τι κάνει 3 μήνες μετά τον χωρισμό της από τον ΣΚΑΪ

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο της Ιωάννας Μαλέσκου στον 11χρονο Λάμπρο

Έχτισε φέτες και διατηρήθηκε σε απίθανη φόρμα: Η Ιωάννα Μαλέσκου ακολούθησε αυτή τη γυμναστική και δεν πήρε κιλά το καλοκαίρι

Πιο αθλητική από ποτέ η Ιωάννα Μαλέσκου: Με αυτή τη γυμναστική δεν πήρε κιλά το καλοκαίρι