Τα μυστικά της νεότητας της στα 89: Η Ζωζώ Σαπουτζάκη λούζεται κάθε 8 μέρες και τρώει 3 πράγματα για πρωινό

Ζωζώ Σαπουτζάκη: Αν και 89 διατηρείται καλύτερα από όλους

Η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια, Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της που ακολουθεί στα 89 της χρόνια. Η ίδια ακολουθεί πιστά κάποια κόλπα και εξηγεί πως φροντίζει τα μαλλιά της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” δήλωσε: «Όταν ξυπνώ, το μόνο πράγμα που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου. Ρίχνω λίγο νεράκι στο πρόσωπό μου, δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μια καλή κρέμα. Βάζω παγάκια στο πρόσωπό μου πριν μακιγιαριστώ. Τον ύπνο τον αγαπώ. Θέλω 8 ώρες ύπνου και να σηκωθώ και να πετάω. Σηκώνομαι το πρωί και είμαι… φράπα, κούκλα. Αφού κοιτάζω τον εαυτό μου και λέω, “είμαι τόσο όμορφη;” Το πρόσωπό μου είναι μια χαρά. Χαμομήλι κάνω στα μάτια, τα ξεκουράζει».

«Τα μαλλιά μου δε τα βρέχω στη θάλασσα κάθε μέρα, όταν είναι να λουστώ τότε βρέχω το κεφάλι στη θάλασσα. Διαφορετικά τα βάζω μέσα σε σκουφάκι. Μπορεί να κάνω και οκτώ μέρες να λουστώ. Βάζω και λάδι φαγητού μια φορά στους τρεις μήνες» αποκάλυψε.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Αυτή είναι η διατροφή της

Σχετικά με τη διατροφή που ακολουθεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε: «Στη διατροφή μου προσέχω. Δεν αγαπώ τα λύπη. Τρώω φιλέτο με ρυζάκι. Τρώω κοτόπουλο. Τρώω 1-2 φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και έναν καφέ. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω, καμιά φορά μπορεί να πονάει το στομάχι μου και να φάω λίγο τυράκι με μια φρυγανίτσα. Τις περισσότερες φορές είμαι νηστική και τρώω το βράδυ που τις περισσότερες φορές είμαι καλεσμένη και θα πάω να φάω».

Related posts

Τι έφαγαν ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι στον Μυστικό Δείπνο

Τι τρώμε την Μεγάλη Παρασκευή για πρωινό και μεσημεριανό

Μητέρα έδιωξε κακήν κακώς τον νονό του γιου της επειδή του έφερε λαμπάδα από οργανισμό για καρκινοπαθή παιδιά