Τα νεότερα για την υγεία της: Οι πρώτες φωτό της Αγγελικής Νικολούλη μετά τον τραυματισμό που σταμάτησε το «Τούνελ»

Αγγελική Νικολούλη: Τι συνέβη με την παρουσιάστρια

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη δεν βγήκε στον αέρα, στις 7 Απριλίου αλλά θα επιστρέψει στις 21 Απριλίου. Ο λόγος που σταμάτησε το «Φως στο Τούνελ» είναι ο τραυματισμός που υπέστη η Αγγελική Νικολούλη στο μάτι από τον γάτο της.

Οι γιατροί τής συνέστησαν αποθεραπεία με την ίδια να γράφει για το ατυχές περιστατικό στο σάιτ της: «Ένας μικρός τραυματισμός, με ανάγκασε να απέχω από την έρευνα για λίγες ημέρες. Την… πάτησα από τον Νώντα! Όχι δίποδο, αλλά τετράποδο γάτο, που ξαφνικά αποφάσισε να μου δείξει τα νύχια του… Το μάτι μου που δέχθηκε την… επίθεση είναι ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν είχα άλλη επιλογή από το να απέχω από ο,τιδήποτε θα μπορούσε να το επιβαρύνει».

Tις μέρες του Πάσχα η δημοσιογράφος της πέρασε οικογενειακά, με την αγαπημένη αδερφή της, έψησε παραδοσιακά τον οβελία και ανέβασε κάποια stories στο Instagram που φαίνεται ακόμα να φοράει και να φωτογραφίζεται με μαύρα γυαλιά που καλύπτουν τα σημεία του τραυματισμένου ματιού. Η ίδια, παρόλη την άσχημη εμπειρία της, φαίνεται να έχει αφήσει πίσω το περιστατικό και να ετοιμάζεται να επιστρέψει στο «Φως» και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Το Πάσχα της Αγγελικής Νικολούλη μετά τον τραυματισμό της

Related posts

Απογοήτευση για τον Γιώργο Αυτιά – Μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα

Αuτό είναι το πιο άκαρδο ζώδιο από όλα – Τα συναισθήματα των άλλων δεν το αφορούν στο ελάχιστο

Λάκης Γαβαλάς: Η συνέχεια του επεισοδίου με τους μοναχούς στο αεροπλάνο – “Με έβρισαν, λέει, του τράβηξα το μούσι”