«Τα συμπτώματα επιμένουν»: Δύσκολες στιγμές για την Πάολα και το δημόσιο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Πάολα: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Από χθες, Παρασκευή 3/2, έγινε γνωστό πως η Πάολα περνάει δύσκολες ώρες καθώς νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας της γρίπης Β. Μάλιστα η τραγουδίστρια ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, η Πάολα περνά δύσκολες ώρες και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Λίγο πριν, σε story που δημοσίευσε, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία. Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας. Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά».

Η ανάρτηση της Πάολα

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του