Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με έλεγε μπατίρη»

by Τόνια Τζαφέρη

Τάκης Καραγκούνιας: Η δημόσια αναφορά του στον Άρη Σοϊλέδη

Τι και αν έχει τελειώσει το Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας, εξακολουθεί να πετάει πυρά κατα του Άρη Σοϊλέδη, κατηγορώντας τον για bullying.

Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με έλεγε μπατίρη»

Στο Survivor και την κόντρα του με τον Άρη Σοϊλέδη αναφέρθηκε σε συνέντευξή που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα, ο Τάκης Καραγκούνιας. 

Ο πρώην παίκτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επίθεση την οποία είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κατσαούνη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάκης Καραγκούνιας για τον Σοϊλέδη


«Κάποια πράγματα είναι περασμένα, αλλά ξεχασμένα ποτέ. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Έδειξε κακία προς το πρόσωπό μου, εκφράστηκε με πολύ σκληρές εκφράσεις off camera και με έχει απειλήσει. Δεχόμουν συνέχεια μπούλινγκ, η συμπεριφορά του ήταν απαξιωτική, υποτιμητική.

Έχω ακούσει “άντε να μείνεις άλλη μία βδομάδα να πάρεις μερικά χρήματα για το σπίτι σου μπατίρη, κακομοίρη”, ότι δεν με ξέρει κανένας και όταν βγω έξω θα δω τι θα πάθω. Τα έχουν ακούσει όλοι, αλλά δεν έχει κανείς το θάρρος να μιλήσει. Γιατί να δώσω το χέρι μου σε κάποιον που με έχει μισήσει; Έχει προσβάλλει εμένα, την οικογένειά μου. Έξω δεν θα μου έδινε το χέρι, θα απαξίωνε να με κοιτάξει. Αυτός είναι ο Άρης Σοϊλέδης», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Τάκης Καραγκούνιας για Άρη Σοϊλέδη: «Ο χειρότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, με έλεγε μπατίρη»

«Κοιμόμουν και ήρθε και μου έκανε επίθεση, με γροθιές και κλωτσιές», Τάκης Καραγκούνιας Αναφορικά με την επίθεση που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κατσαούνη, για την οποία ο δεύτερος αποκλείστηκε από το παιχνίδι, είπε: «Κοιμόμουν και ήρθε και μου έκανε επίθεση, με γροθιές και κλωτσιές».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν