Τάσος Δούσης: «Έπεσα σε ενέδρα των Ταλιμπάν και μου είπαν, κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις»

Τάσος Δούσης: Σε μία αφοπλιστική συνέντευξη διηγείται τις περιπέτειες του

Τάσος Δούσης: Σε μία αφοπλιστική συνέντευξη διηγείται τις περιπέτειες του

Τάσος Δούσης: Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» βρέθηκε ο Τάσος Δούσης. Σε μία αφοπλιστική συνέντευξη μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην πορεία του στη δημοσιογραφία και περιέγραψε τη συγκλονιστική περιπέτεια που έζησε στο Πακιστάν. Ο πρωήν πολεμικός ανταποκριτής, σχολίασε ότι η εν λόγω περιπέτεια λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

«Ξεκίνησα ως απλός ανταποκριτής ελεύθερου ρεπορτάζ, δημοσιογράφος του δρόμου. Με την πάροδο των ετών έγινα πολεμικός ανταποκριτής και πέρασα συγκλονιστικά χρόνια στη ζωή μου. Για να καταλάβεις, έχω μείνει έξι μήνες στο Πακιστάν, την περίοδο του 2000. Ήταν η πιο σκληρή στιγμή της ζωής μου. Μετά σταμάτησα να είμαι πολεμικός ανταποκριτής και σταμάτησα την ελεύθερη δημοσιογραφία. Το γύρισα στις ταξιδιωτικές εκπομπές»

Τάσος Δούσης: Διηγείται την ιστορία με τους Ταλιμπάν

Οι δηλώσεις του Τάσου Δούση για την περιπέτεια του στο Πακιστάν

«Ήμασταν έξι μήνες στο Πακιστάν και ξαφνικά ανοίγουν τα σύνορα και μπαίνουμε στο Αφγανιστάν. Ήμασταν μια μεγάλη πομπή δημοσιογράφων, όπου περνάγαμε και πηγαίναμε στην Καμπούλ. Έτσι όπως πηγαίναμε με το αυτοκίνητο, μας σταμάτησε ένας Αφγανός και μας είπε:

«Σταματήστε, παρακάτω σκοτώνουν δημοσιογράφους». Θεωρήσαμε ότι μας έκανε πλάκα. Συνεχίσαμε να πηγαίνουμε και εκεί που πηγαίναμε, ξαφνικά πέσαμε σε ενέδρα, μας σταματάνε μια ομάδα Ταλιμπάν και ξαφνικά παίρνουν το κλειδί του αυτοκινήτου. Στήνονται περιμετρικά μας, με πετάνε έξω από το αυτοκίνητο, με στήνουν και μου λένε: «Κάνε την προσευχή σου, θα πεθάνεις!». Ο αλήτης ο Ταλιμπάν πάτησε και τη σκανδάλη. Χωρίς πλάκα, για μήνες ολόκληρους τσιμπιόμουν για να δω αν είμαι ζωντανός. Είχαν σκοτώσει πριν από εμάς τέσσερις δημοσιογράφους».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής μίλησε για την ταξιδιωτική του εκπομπή «Εικόνες», στην απουσία των 15 ετών από την τηλεόραση και την επιστροφή του μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Τέλος, ανέφερε πως πήρε την απόφαση να γίνει επιχειρηματίας – εκδότης για να μπορεί να κάνει ότι θέλει επαγγελματικά, χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Τάσος Δούσης: Η αφοπλιστική συνέντευξη και οι δηλώσεις του

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα