Τάσος Ξιαρχό: «6 χρονών με βίασε ένα αγόρι της γειτονιάς, σε ένα χωράφι. Μου έκλεινε το στόμα να μην ακουστώ»

Τάσος Ξιαρχό: 6 χρονών βιάστηκα από ένα αγόρι της γειτονιάς.

Τάσος Ξιαρχό: 6 χρονών βιάστηκα από ένα αγόρι της γειτονιάς.

Τάσος Ξιαρχό: Σε μία ανατριχιαστική εξομολόγησή του, ο Τάσος Ξιάρχο μίλησε για τα παιδιά του χρόνια και για τις σκληρές εμπειρίες που βίωσε μεγαλώνοντας.

«Ο μπαμπάς ήταν αλκοολικός. Περάσαμε όλη η οικογένεια τα παιδικά μου χρόνια στο πρόγραμμα απεξάρτησης ναρκωτικών και ποτού. Μαθαίναμε όλοι μαζί, κι εγώ σαν παιδί, πώς να συμπεριφερόμαστε σε αυτούς ανθρώπους. Θυμάμαι πολλή βία, όχι σε εμένα, στις γυναίκες. Η πρώτη μου ανάμνηση σαν παιδί, 3-4 ετών, ήταν αίματα».

Στη συνέχεια ο ίδιος τόνισε πως το διαζύγιο των γονιών του, ήρθε σαν λύτρωση «Μου έδωσε πολλή χαρά, γιατί σήμανε το τέλος των δυσκολιών των παιδικών μου χρόνων»

Τάσος Ξιαρχό: 6 χρονών βιάστηκα από ένα αγόρι της γειτονιάς.

Ποιες είναι οι σχέσεις του Τάσου Ξαρχογιαννόπουλου με τον πατέρα του;

Ο χορευτής τόνισε «The 2Night Show»: «Με τον πατέρα μου είμαστε πολύ καλά τώρα. Μου αρέσει να μετανοούν, να κατανοούν τα λάθη τους οι άνθρωποι. Ο παππούς μου ήταν πολύ πλούσιος άνθρωπος. Είχε κάνει την πρώτη μηχανή κανταϊφιού στον κόσμο και έτσι άφησε τα παιδιά του σε νταντάδες και ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να πουλήσει μηχανές. Οπότε το τίμημα πληρώθηκε. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και ευτυχώς ζώντας εγώ αυτά τα λάθη, ίσως γίνω καλύτερος άνθρωπος».

Δεν ήταν όμως μόνο το οικογενειακό περιβάλλον του τραυματικό, αλλά και μια εμπειρία που έζησε στα έξι χρόνια του: «Περνώντας από ένα χωράφι, στην παλιά μου γειτονιά, μου ήρθε μια σφαλιάρα. Θυμήθηκα μια σκηνή, που μετά έγιναν τρεις σκηνές, με ένα νεαρό αγόρι κοντά στην εφηβεία. Με βίασε, ξεκάθαρα. Ήταν της γειτονιάς. Πριν λίγες μέρες, που έγιναν όλα αυτά που έγιναν στην τηλεόραση, θυμήθηκα και άλλα πράγματα, όπως το να μου κλείνει το στόμα για να μην ακουστώ».

«Δεν καταλάβαινα τι ήταν. Ένα παιδί έξι χρόνων που νιώθει για πρώτη φορά ένα συναίσθημα επαφής μπορεί να νομίσει ότι είναι κάτι που πρέπει να συμβεί. Θυμάμαι για πολλά χρόνια όταν κοιμόμουν με φίλους και συγγενείς ήθελα να κουρνιάζω κοντά τους. Είναι αυτό το παράξενο που λες, τελικά, γεννήθηκα έτσι; Έγινα έτσι;».

Οι γονείς του δεν κατάφεραν να τον προστατεύσουν: «Μου έλεγαν μόνο, για πλάκα, θα σε πάρει ο γύφτος. Ποτέ δεν βοήθησαν να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε την ανάγκη της επιβίωσης, να μη φάει ξύλο, και ο πατέρας μου ήταν εθισμένος με το ποτό.

Τάσος Ξιαρχό: 6 χρονών βιάστηκα από ένα αγόρι της γειτονιάς.

Τάσος Ξιαρχό: Οι γονείς μου ποτέ δεν με ρώτησαν αν είμαι καλά

Ο γνωστός χορευτής, ξέσπασε σε κλάματα, νοιώθοντας την έλλειψη επικοινωνίας και στήριξης με τους γονείς του. Μάλιστα, τόνισε ότι ακόμα και σήμερα παρατηρεί μια έλλειψη επικοινωνίας, ανάμεσα σε πολλούς μαθητές του και την οικογένειά τους. «Έχω μαθητές που κρύβονται για να έρθουν να κάνουν χορό. Έχω μαθητές που έκλεβαν από το πορτοφόλι των γονιών τους για να κάνουν μάθημα. Τους βάζω δωρεάν. Τι να πεις στο γονιό σου; Είμαι γκέι; Είμαι λεσβία; Δεν το λένε».

Στις νεότερες γενιές, όπως πιστεύει, τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις οι ελευθερίες φέρνουν και αυθαιρεσίες. «Από το Gay Pride δεν μου αρέσει να με χαρακτηρίζουν εμένα ως drag queen, ως άνθρωπο που θα βάλει ροζ περούκα και όλη μέρα glitter και θα περπατάει με τακούνια στο δρόμο. Δεν είμαι αυτό. Το Gay Pride δεν με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο, ούτε πάρα πολύ κόσμο με τον οποίο μιλάω. Οι γκέι δεν είναι αυτό, ούτε οι στρέιτ είναι, όμως».

Συνεχίζοντας για την τραυματική εμπειρία του βιασμού και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες, σχολίασε πως «βιασμός είναι πάρα πολλά πράγματα, όπως και το να φυτέψεις ένα μικρό σπόρο σε έναν εγκέφαλο. Ο οποίος κουβαλάει ένα πολύ μεγάλο δέντρο με πολλές “ατασθαλίες” και απωθημένα ανθρώπων και δεκαετιών».

«Από το Gay Pride δεν μου αρέσει να με χαρακτηρίζουν εμένα ως drag queen, ως άνθρωπο που θα βάλει ροζ περούκα και όλη μέρα glitter και θα περπατάει με τακούνια στο δρόμο»

Τάσος Ξιαρχό: 6 χρονών βιάστηκα από ένα αγόρι της γειτονιάς.

Τα περιστατικά που στιγμάτισαν τη ζωή του Τάσου Ξιαρχό

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 10 χρόνια: «Όταν σε δείχνουν με το δάχτυλο και ρωτάνε πόσο κάνεις, είναι πάρα πολύ άσχημο. Πήγα σε ένα μέρος με έναν άνθρωπο που μπορεί να γνωρίζετε. Γελούσε και ένιωθα σοκαρισμένος με αυτό που έβλεπα. Δεν θέλω να πω τι έβλεπα. Ένας κύριος πολύ μεγάλος σε ηλικία ρώτησε τον μπάρμαν, αυτός πόσο κάνει; Γιατί το μαγαζί μάλλον πουλάει “πράγματα”. Στην Πατησίων είναι. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ, γιατί εκεί μέσα ήμουν από τους λίγους ενήλικες».

Πώς βρέθηκε όμως εκεί ο ίδιος; «Με καλέσανε, πάμε μια βόλτα. Όταν ένας άνθρωπος είναι στα μάτια σου αξιόλογος και τον σέβεσαι έχει και έναν μαγνητισμό. Δεν θυμάμαι τι έγινε μετά, σοκαρίστηκα, φοβήθηκα. Τα υπόλοιπα νεαρά αγόρια εκεί με είδαν σαν απειλή επειδή ήμουν ο μοναδικός “λευκός” άνθρωπος εκεί μέσα. Οι πελάτες ήταν άντρες Έλληνες μεγάλης ηλικίας, αηδιαστικοί. Πολύ “βρόμικο” μέρος, πολύ “βρόμικοι” άνθρωποι και όταν πεθάνουν θα αφήσουν βρόμα πίσω τους, γιατί έχουν στιγματίσει πολύ κόσμο».

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη του Τάσου Ξιαρχό στο The 2night show.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν