Τατιάνα Στεφανίδου: Το εμβόλιο για τον κορονοϊό, η χαρά στο πρόσωπό της και το δημόσιο μήνυμα της προς τον κόσμο

by Αντώνης Βαλμάς

Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε το εμβόλιο Moderna για τον κορονοϊό

Τατιάνα Στεφανίδου: Η Τατιάνα Στεφανίδου έκλεισε το ραντεβού της με την “ελευθερία” για τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, αφού κάθε πρωί βρίσκεται στο πλατό του T-LIVE στον Alpha παρουσιάζοντας την εκπομπή της.

Έτσι η δημοσιογράφος, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Προμηθέας. Εκεί έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό που ήταν το Μoderna.

Αν και φορούσε μάσκα φαίνεται το χαμόγελο και η ικανοποίησή της για το εμβόλιο! Εξάλλου είχε δηλώσει και μέσα από την εκπομπή της με πόσο ενθουσιασμό το περίμενε. Μάλιστα ότι έσπευσε με το που άνοιξε η πλατφόρμα να κλείσει το ραντεβού της!

Τατιάνα Στεφανίδου: Το εμβόλιο για τον κορονοϊό, η χαρά στο πρόσωπό της και το δημόσιο μήνυμα της προς τον κόσμο

Λίγη ώρα μετά η Τατιάνα δημοσίευσε τις φωτογραφίες την ώρα του εμβολιασμού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: Το πρώτο βήμα προς τη δική μου Ελευθερία! 

✌🏻

Εμβολιάστηκα στο Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι. Εννιά το βράδυ και οι άνθρωποι του στρατού ξηράς, της πολεμικής αεροπορίας και του ναυτικού ήταν εκεί ακούραστοι, με το χαμόγελο στα χείλη και γεμάτοι ευγένεια. Πραγματοποιούν χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, με οργάνωση που ζήλεψαν ακόμη και οι Γερμανοί.
Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε περήφανοι για σας! Περήφανοι για την Ελλάδα μας! 

🇬🇷

Η αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας κυρία Ελένη Πολυμενίδου είχε το πιο… ελαφρύ χέρι. Δεν κατάλαβα τίποτα

Το μήνυμα της Τατιάνας Στεφανίδου στο instagram

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα