Τέρμα τα μυρμήγκια: Αυτά είναι τα 4 υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας και θα τα διώξουν μια και καλή

Τέρμα τα μυρμήγκια: Η λύση στο πρόβλημα

Τώρα που καλοκαιριάζει τα μυρμηγκάκια έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Είναι ένα πρόβλημα για πολλά σπίτια στην Ελλάδα, ειδικά όσα έχουν κήπο και φυτά.

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε χημικά προϊόντα για να διώξετε μια και καλή τα μυρμήγκια από την κουζίνα, τα υπνοδωμάτια και όλα τα άλλα δωμάτια του σπιτιού και του εξοχικού σας.

Τέρμα τα μυρμήγκια με αυτά τα 4 υλικά

Λεμόνι: Ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διώξετε τα μυρμήγκια είναι να ρίξετε χυμό λεμονιού σε πόρτες, παράθυρα και γενικά όλες τις εισόδους και τις εξόδους του σπιτιού.

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με λίγο λευκό ξύδι. Τα μυρμήγκια δεν αντέχουν τη μυρωδιά του ξιδιού. Επομένως καθαρίστε με ξίδι όλες τις επιφάνειες από τις οποίες συνηθίζουν να περνούν και θα αργήσετε πολύ να τα δείτε ξανά.

Αλάτι: Το αλάτι είναι επίσης ένα συστατικό που δεν αγαπούν καθόλου τα μυρμήγκια καθώς δεν τους αρέσει να περπατούν πάνω σε αυτό. Αν ρίξετε λίγο αλάτι σε πόρτες και παράθυρα δεν θα τα δείτε ξανά να πλησιάζουν. Κάντε το ίδιο αν ανακαλύψετε κάποια φωλιά τους. Ρίξτε αλάτι στον είσοδο της φωλιάς. Την ίδια ακριβώς δουλειά κάνει και το ρύζι.

Σαπούνι: Ρίξτε λίγο σαπούνι μέσα σε νερό το οποίο έχετε βάλει σε μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε με το μείγμα απευθείας τα μυρμήγκια. Λίγο αργότερα θα πάθουν αφυδάτωση και σύντομα θα εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο.

Related posts

Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά: Το ισχυρό σπιτικό καθαριστικό που κάνει τη λεκάνη της τουαλέτας να λάμπει χωρίς τρίψιμο και χημικά

Θα τα εξαφανίσετε στο λεπτό: Η μυρωδιά που δεν αντέχουν με τίποτα τα μυρμήγκια – Δε θα τα ξαναδείτε στο σπίτι

Πώς να κάνετε τη λεκάνη της τουαλέτας να λάμπει χωρίς τρίψιμο: Ισχυρό σπιτικό καθαριστικό

Πείτε αντίο στη σκόνη: Το ισχυρό σπιτικό καθαριστικό προϊόν με λεμόνι – Θα σας λύσει τα χέρια

Θαυματουργή μαγειρική σόδα: 6+1 τρόποι να κάνετε το σπίτι λαμπίκο με φυσικό και οικολογικό τρόπο χωρίς να ξοδέψετε τίποτα

Σωτήριο κόλπο: Αυτό είναι το φυσικό και οικολογικό “απολυμαντικό” που θα απαλλάξει το σπίτι από τη παρουσιά τους – Λίγες σταγόνες αρκούν

Παίρνει και ρίχνει μια κουταλιά κανέλα στις γλάστρες και το αποτέλεσμα θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Πείτε αντίο στην μούχλα στο μπάνιο: Το ισχυρό σπιτικό καθαριστικό για να την εξαφανίσετε μόνο με 2 υλικά

Πήρε και έριξε αλάτι στον νεροχύτη – Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους