«Θα αλλάξουν οι κανόνες» στο GNTM 5: Πυρ και μανία η Βίκυ Καγιά με τις αλλεπάλληλες αποχωρήσεις

GNTM 5: Φεύγουν η μία μετά την άλλη από το ριάλιτι – Εκτός εαυτού η Καγιά

Ακόμα μια οικειοθελή αποχώρηση είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM και οι εκπλήξεις δεν σταμάτανε στο ριάλιτι μόδας. Η Βίκυ Καγιά βγήκε εκτός εαυτού και δήλωσε πως είναι έτοιμη να αλλάξει τους κανόνες.

Μετά από την διαδικασία της κριτικής των φωτογραφιών, οι κριτές ήταν έτοιμοι να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα για το ποιά κοπέλα θα αποχωρήσει στο σημερινό πλατό, φώναξαν μπροστά για τις δυο καλύτερες εικόνες της δοκιμασίας, την Νικόλ και την Μικαέλα. Λίγο πριν η Βίκυ Καγιά ανακοινώσει το όνομα της νικήτριας του συγκεκριμένου concept, η Νικόλ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς για κάποιους οικογενειακούς λόγους υγείας, οι οποίοι δεν την επέτρεπαν να συνεχίσει στον διαγωνισμό, μιας και θα έπρεπε να φύγει για Καναδά.

Εκείνοι τη στιγμή επικράτησε χαμός στο πλατό του GNTM, με τις κοπέλες αλλά και τους κριτές να μην μπορούν με τίποτα να πιστέψουν όλο αυτό που συμβαίνει. Η Βίκυ Καγιά ρώτησε την Νικόλ γιατί πρέπει να τα παρατήσει και να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με εκείνη να την απαντά ότι δεν τα παρατάει από το μόντελινγκ και ότι θα το συνεχίσει έξω από το ριάλιτι.

GNTM 5: Το απόσπασμα από την αποχώρηση

Related posts

Δάκρυα χαράς για τον Δημήτρη Σταρόβα – Τι είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη

Κύριος με Κ κεφαλαίο: Όλοι υποκλίθηκαν στον Γιαννακόπουλο με την κίνηση που έκανε στο τέλος του αγώνα

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την γυναίκα του Γιαννακόπουλου: Η οικογενειακή τους φωτογραφία αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό