«Θα ήθελα να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο μεταξύ μας»: Ο Κατσαούνης ακυρώνει την Μυριέλλα στο σημερινό επεισόδιο του Survivor

Μυριέλλα – Κατσαούνης: Τέλος το ειδύλλιο μεταξύ των δυο παικτών;

Πολλά έχουν αλλάξει στο Survivor με το κλίμα ειδικά στην ομάδα των διασήμων να έχει γίνει ιδιαίτερα βαρύ και “μαύρο”.

Κι εκεί που περίμενα να δω ακόμα ένα trailer του Survivor με πρωταγωνιστή τον Βαλάντη που είναι και προτεινόμενος προς αποχώρηση μαζί με άλλους δυο από την ομάδα των Διάσημων, με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως ο τραγουδιστής για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό φαίνεται ελάχιστα στο βίντεο.

Survivor: Στο προσκήνιο η σχέση Μυριέλλας – Κατσαούνης

Αντιθέτως, όλα τα φώτα σήμερα θα στραφούν στο ειδύλλιο του Κατσαούνη και της Μυριέλλας καθώς ο αγρότης φαίνεται να τα έχει πάρει άσχημα με την ηθοποιό γιατί θεωρεί πως τον κοροϊδεύει ενώ εκείνος έχει συναισθήματα και της ζητάει μπροστά σε όλους να σταματήσει αυτή η πλάκα.

Η Μυριέλλα θα υποστηρίξει πως ο Γιώργος κάνει λάθος αλλά… κανείς δεν μπορεί να ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει πέρα από την ίδια. Απόψε, επίσης, έχουμε και τον αγώνα επάθλου όπου ο Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες ότι θα λάβουν μηνύματα και φωτογραφίες από φίλους και συντρόφους και ξεσπούν όλοι σε κλάματα.

Ποιος θα κερδίσει τον στίβο μάχης και θα καταφέρει να “γευτεί” αυτό το έπαθλο; Το Youweekly.gr ξέρει! Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί αύριο!

Related posts

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε

Έρχεται το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024: Τα 3 ζώδια που θα κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα