“Θα πάω στον εισαγγελέα και θα σας καταγγείλω, θα πάει σε ίδρυμα το παιδί”, Δήμητρα Πισπιρίγκου σε Ρούλα

by Τόνια Τζαφέρη
“Θα πάω στον εισαγγελέα και θα σας καταγγείλω, θα πάει σε ίδρυμα το παιδί”, Δήμητρα Πισπιρίγκου σε Ρούλα

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Οι συνομιλίες με την προφυλακισμένη αδερφή της

Σοκαριστικά είναι τα μηνύματα που έρχονται στην επιφάνεια, τόσο από συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, όσο και από συνομιλίες της αδερφής της με την Ρούλα.

Αποκαλύπτονται 95 ανατριχιαστικά sms ανάμεσα στις δύο αδερφές – Σκληρή γλώσσα της Δήμητρας προς την αδελφή της όταν η τελευταία είχε εγκαταλείψει το σπίτι μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από τη μεταφορά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο – «Αν αυτό θες για το παιδί σου, ντροπή σου που είσαι μάνα» εμφανίζεται να λέει η Δήμητρα στη Ρούλα Πισπιρίγκου

“Θα πάω στον εισαγγελέα και θα σας καταγγείλω, θα πάει σε ίδρυμα το παιδί”, Δήμητρα Πισπιρίγκου σε Ρούλα

Αίσθηση προκαλούν τα μηνύματα που αντάλλασσε η Ρούλα Πισπιρίγκου με την αδερφή της, Δήμητρα, η οποία χρησιμοποιούσε σκληρή γλώσσα για την οικογενειακή ζωή της κατηγορούμενης. Οι Αρχές εξετάζουν 95 SMS ανάμεσα στις δύο γυναίκες, το χρονικό διάστημα από τις 6/4/21 έως και τις 29/4/2021, οπότε η 33χρονη είχε εγκαταλείψει προσωρινά το σπίτι μετά τον θάνατο της Ίριδας και πριν από τη μεταφορά της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο.

Αναλυτικά όσα ρωτούσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και η απαντήσεις της Ρούλας

Στις σοκαριστικές συνομιλίες ανάμεσα στις δύο γυναίκες αποδεικνύεται η ταραχώδης και προβληματική σχέση του ζευγαριού από την Πάτρα, ενώ η αδερφή της κατηγορούμενης εμφανίζεται σαφώς επικριτική ως προς την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

«Μήπως πρόσεξες αν είχε βέρα σήμερα, γιατί μου είπε την έχει βγάλει», ρωτά η Ρούλα, σύμφωνα με το ereportaz, την αδερφή της για να απαντήσει η τελευταία: «Όχι δεν τον κοίταξα καθόλου».

«ΟΚ…Κοίτα μία το έβγαλε το παντρεμένος;» επιμένει η Ρούλα. «Όχι…Το παιδί πώς είναι;» απαντά η Δήμητρα…

Σοκ προκαλεί η αναφορά της Πισπιρίγκου στην Τζωρτζίνα όταν έπεσαν οι σφυγμοί της: «Έπεσαν οι σφυγμοί στο 70 και κοπάναγε αυτό εχέστηκα!»…

– Ρούλα 6/4/2021: «Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα. Από χθες μου στέλνεις να πεθάνω. Να σας δείξει τα μηνύματα και τώρα πάει στο τμήμα (σ.σ. ο Μάνος) λέει ,δεν ξέρω τι θα γίνει μόνο να προσέχετε το παιδί».

-Δήμητρα Πισπιρίγκου (6/4/21 – 2.51 μ.μ.) «Σήκω το τηλέφωνο θα σε πάρει ο διάολος…Τα έχεις κάνει πουτάνα…Αντί να σκεφτείς γ***** τον Χριστό σου γ*** ,ότι έχεις χάσει τα παιδιά σου και έχεις άλλο ένα που καίγεται για σένα λες αρχ**…Τσακίσου και σήκωσέ το…Μίλησα με τον Μάνο… και πολύ καλά θα κάνει να στο πάρει το παιδί … Το παιδί σου πλαντάζει μήπως πεθάνεις και εσύ στέλνεις μηνύματα σαν τις παλιό π*******. Σήκωσε το τώρα και άσε τις απειλές»

“Θα πάω στον εισαγγελέα και θα σας καταγγείλω, θα πάει σε ίδρυμα το παιδί”, Δήμητρα Πισπιρίγκου σε Ρούλα

– Ρούλα 6/4/21 3.01: «Να του τα δώσετε…Και να της πεις ότι η μαμά την αγαπάει πολύ…Και να μην τον απειλείτε»
– Δήμητρα: «Σήκωσέ το τώρα…Και μετά αυτοκτονία…Αν δεν το σηκώσεις θα πάω στον εισαγγελέα και θα σα καταγγείλω και τους δύο και θα πάει σε ίδρυμα το παιδί…Αν αυτό θες για το παιδί σου, ντροπή σου που είσαι μάνα»
– Ρούλα: «Ντροπή μου εμένα που είμαι μάνα, αυτουνού όχι ντροπή το να μας παρατάει με δύο παιδιά πεθαμένα. Μπράβο σας. Βαρεθήκαμε τις απειλές σας, πνίγηκα ρε, δεν μπορώ άλλο πόνο. Να τον πάρεις τηλέφωνο να δεις τι στέλνει, να σας δείξει και μετά θα μου πεις ντροπή μου εμένα. Του το είπα. Δεν αντέχεται άλλος πόνος. Ρε καθίστε εσείς ή δίνετε συμβουλές συνέχεια , να μπορέσετε να συνεχίσετε εγώ δεν μπορώ δεν μπορώ άλλο,τέλος…Εμένα πρήζετε, αυτός τίποτα , Κύριος σε όλα…Μπράβο σας»

Η συνέχεια της συνομιλίας μεταξύ Ρούλας και Δήμητρας Πισπιρίγκου


– Δήμητρα 6/4/21 6.17 μ.μ.: «Αλλιώς θα έρθει η αστυνομία και θα σε κατεβάσει…Κατέβα τώρα…Μόνη μου είμαι με τον Τς… Πες μου πού είσαι να ανέβω να μιλήσουμε…Μην μπλέξουμε τσάμπα. Έλα και θα τα βρούμε όλα»
– Ρούλα: «Παίρνω εγώ την αστυνομία τώρα και θα δείτε όλοι. Είμαι 32 χρονών και θέλω να είμαι μόνη μου. Τι θα πείτε ρε στην αστυνομία τι; Ότι έφυγα απ’ το σπίτι και; Η πρώτη είμαι ή η τελευταία; Παίρνω τον δικηγόρο τώρα όμως αν δεν με αφήσετε ήσυχη»
– Δήμητρα: «Πήραμε εμείς το δικηγόρο, θα σε χώσουν μέσα. Ξεκόλλα χαζή, θα σε βάλουν στην ψυχιατρική»
– Ρούλα: «Ποια ψυχιατρική ρε ,τι λέτε ,πάτε καλά; Όποιος φεύγει από το σπίτι του είναι τρελός;»
– Δήμητρα: «Έχει στείλει μηνύματα και θα τα χρησιμοποιήσει αυτός. Σκέψου μόνο το παιδί σου»
– Ρούλα: «Μίλησα με τον δικηγόρο ,δεν μπορεί να το πάρει ο Μάνος το παιδί αφού εγκατέλειψε το σπίτι του, σκέψου λογικά…Εγώ δεν έχω στείλει τίποτα…Δεν ξέρω τι λέει»
– Δήμητρα: «Ελα να μιλήσουμε και μετά κάνε ότι θες…Έχει στείλει ,μου τα έστειλε τα μηνύματα μη λες μαλ*** τώρα σε μένα»
– Ρούλα: «Εγώ του είπα μόνο ότι θα εξαφανιστώ γιατί δεν αντέχω άλλο ,αν έχει μηνύματα να τα δείξει…Εγώ σου είπα ότι αυτό μου έλεγε θα πεθάνω»
– Ρούλα 6/4 /21 6.24 «Λοιπόν για κλείσε να πάρω το δικηγόρο να δούμε δεν κατάλαβα να με ψάχνει η αστυνομία για ποιο λόγο; Δεν είμαι ανήλικη»
– Δήμητρα: