Θα σας πέσει το σαγόνι: Η υπερπολυτελής βίλα του Νίκου Κοκλώνη με τη μεγάλη πισίνα, γυμναστήριο και solarium

Θα σας πέσει το σαγόνι: Η υπερπολυτελής τριώροφη κατοικία του Νίκου Κοκλώνη

Στην εκπομπή Happy Day, ο γνωστός παρουσιαστής άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του, είδαμε την βίλα του και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Η βίλα του Νίκου Κοκλώνη διαθέτει τρεις ορόφους, μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων σ’ ένα εξωτικό κήπο, ένα ολόκληρο γυμναστήριο και όχι μόνο.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος, επιχειρηματίας και παρουσιαστής, που έχει καταφέρει πολλά πράγματα στη ζωή του. Δε δίστασε να πάρει αρκετά ρίσκα, που δεν του βγήκαν αρχικά σε καλό, καθώς έχασε σχεδόν όλη την περιουσία του, όμως στη συνέχεια, έγινε πρόεδρος σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής στα media και γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία.

Με τα χρήματα λοιπόν που έχει βγάλει από τη δουλειά του, έχει καταφέρει να μένει σε μια απίστευτη βίλα την οποία ζηλεύουν όλοι. Πριν από λίγο καιρό είχε ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του στην εκπομπή Happy Day και τα πλάνα είναι συγκλονιστικά.

Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις δείτε την βίλα του Νίκου Κοκλώνη στο βίντεο παρακάτω

Όσον αφορά το εσωτερικό του, έχει πολλά σαλόνια, μαρμάρινο τζάκι, ακριβά πατώματα και κρυστάλλινα φωτιστικά. Μάλιστα, διαθέτει γραφείο με πόρτα που θέλει κωδικό, αλλά και σάουνα.

Related posts

«Τρέμουν» Σκλαβενίτης, MyMarket, Lidl: Ο κολοσσός των σούπερ μάρκετ ξαναζωντανεύει στην Ελλάδα, η μεγάλη επιστροφή

Πέθανε ξεχασμένος, κατέληξε στα αζήτητα: Η τραγική ιστορία του Έλληνα “Ιησού” που πάλευε με τους δαίμονές του

Μεγαλοπρέπεια στη Θεσσαλονίκη: 5 Επιτάφιοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην πλατεία Αριστοτέλους