Θα τα “έχανε” και ο Ωνάσης: Στη φόρα η πραγματική περιουσία της Αθηνάς Ωνάση

by Τόνια Τζαφέρη

Kάποιες καταστάσεις ή γεγονότα σε τραυματίζουν για πάντα, πόσο μάλλον όταν δεν νιώθεις έτοιμη να τις προσπεράσεις… τα χρήματα ήταν κάτι που στιγμάτισαν την οικογένεια της και έφεραν μάλλον πολλά προβλήματα και ίσως γι΄αυτό και η ίδια να τα απεχθάνεται (μπορεί και όχι) ή να έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής απομονωμένη από την δημοσιότητα…

Ο λόγος για την Αθηνά Ωνάση,η οποία έχει μείνει ως μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, με αρκετά να έχουν ακουστεί για την χρυσή κληρονόμο και για τη ζωή της, η οποία περιστρέφεται γύρω από… την κατάρα της οικογένειάς της.

Θα τα “έχανε” και ο Ωνάσης: Στη φόρα η πραγματική περιουσία της Αθηνάς Ωνάση

Η ίδια διαλέγει, μάλιστα, να μην κάνει παιδί πιστεύοντας ακριβώς σε αυτή την κατάρα, φοβούμενη έναν ξαφνικό θάνατο, όπως της μητέρας της, Χριστίνας, ή του θείου της, Αλέξανδρου, έχοντας ζήσει κι άλλες τέτοιες τραγικές στιγμές.

Η περιουσία της Αθηνάς Ωνάση αγγίζει το 1 δις

Τριάντα έξι ετών πλέον, με περιουσία που αγγίζει το ύψος του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων η Αθηνά είναι η ίδια o… άντρας της ζωής της και έχει φτιάξει τη ζωή της όπως εκείνη επιθυμεί: Μακριά από όλους και όλα.

Η τελευταία Ωνάση έχει όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά που έλειπαν από τη μητέρα της. Ίσως αυτό να είναι και το καλύτερο ξόρκι για την περιβόητη κατάρα της οικογένειας.

Το επιχειρηματικό ταλέντο του πανίσχυρου Έλληνα παππού της, Αριστοτέλη Ωνάση, φαίνεται πως διαθέτει και η «χρυσή» κληρονόμος της δυναστείας, Αθηνά Ωνάση.

Θα τα “έχανε” και ο Ωνάσης: Στη φόρα η πραγματική περιουσία της Αθηνάς Ωνάση

Η τελευταία απόγονος της θρυλικής οικογένειας αυξάνει τη μυθική περιουσία που πέρασε στα χέρια της και η οποία υπολογίζεται στο 1 δισ. ευρώ, επενδύοντας σε άλογα επίδειξης, σύμφωνα με το Hello Κύπρου.

Η εγγονή του Έλληνα μεγιστάνα και η αγάπη της προς τα άλογα

Διατηρώντας χαμηλό προφίλ, η εγγονή του μεγιστάνα Ωνάση λατρεύει τα άλογα και πρόσφατα ήρθε πάλι στην επικαιρότητα έπειτα από μια αγοραπωλησία, η οποία εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Στην πολύτιμη συλλογή της Ωνάση προστέθηκε ο Fellow Castlefield, 9 ετών, ένα από τα διασημότερα άλογα Γκραν Πρι στον κόσμο, με την τιμή του, σύμφωνα με τις φήμες, να φτάνει στα 10 εκατ. ευρώ. Το καινούργιο απόκτημα της Αθηνάς φιλοξενείται στους στάβλους της στο Φάλκενσβααρντ της Ολλανδίας και προέρχεται από την ολλανδική βασιλική ράτσα αλόγων κούρσας.

Θα τα “έχανε” και ο Ωνάσης: Στη φόρα η πραγματική περιουσία της Αθηνάς Ωνάση

Συνολικά, η Αθηνά Ωνάση έχει σήμερα στην ιδιοκτησία της 15 άλογα, μεταξύ των οποίων ο 13χρονος MHS Going Global, τον οποίο απέκτησε το Νοέμβριο του 2016 με 12 εκατ. ευρώ. Σύμβουλοι της «χρυσής» κληρονόμου σε αυτήν την προσοδοφόρα επιχείρηση αγοραπωλησίας αλόγων είναι ο θρύλος της ιππασίας Ολλανδός Γιαν Τοπς και η Αυστραλή σύζυγός του -επίσης επαγγελματίας αναβάτρια- Εντουίνα Τοπς-Αλεξάντερ. Εκείνοι αναλαμβάνουν την οικονομική διαπραγμάτευση, αλλά και την εξονυχιστική εξέταση της φυσικής κατάστασης και της υγείας των ζώων.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo