Θα το ζήλευαν και οι πιο έμπειροι διακοσμητές: Το σπίτι της Δέσποινας Βανδή, η μοντέρνα μαύρη κουζίνα και τα έντονα στοιχεία ξύλου

Δέσποινα Βανδή: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της

Άκρως εντυπωσιακή είναι η διακόσμηση του σπιτιού της Δέσποινας Βανδή. Στο σαλόνι της, η τραγουδίστρια έχει επιλέξει ήσυχα χρώματα, κυρίως σε μπεζ αποχρώσεις, στον τοίχο και στα έπιπλα, ενώ υπάρχει έντονα και το στοιχείο του ξύλου, λαμβάνοντας υπόψιν το σύνθετο που στηρίζει την τηλεόραση, αλλά και το τραπεζάκι στο κέντρο του δωματίου.

Όσον αφορά την κουζίνα, εκεί έχει επιλέξει πιο σκούρες αποχρώσεις, καθώς στον τοίχο έχει επιλέξει μαύρο χρώμα και ξύλινα ανοιχτά ράφια που στηρίζονται σε αυτόν. Και τα ντουλάπια είναι μαύρα, ενώ τα ράφια τα έχει διακοσμήσει με πολλά καλαθάκια και μπολ από μπαμπού, μαζί με διάφανα δοχεία που αποθηκεύει τα τρόφιμά της. Μάλιστα, έχει και κάποιες ποπ πινελιές, όπως είναι ο χρωματιστός πίνακας της Μέριλιν Μονρό και σε διάφορα σημεία υπάρχουν διαφορετικά είδη φυτών.

Ο εξωτερικός χώρος αποτελείται από χαλίκια στο πάτωμα και γύρω γύρω η τραγουδίστρια έχει τοποθετήσει φωτάκια με ζεστή απόδοση, για να δημιουργήσει μία cozy ατμόσφαιρα.

Εικόνες από το σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Οι προσευχές έπιασαν τόπο: Κυκλοφόρησε τώρα το καλύτερο νέο για το Δημήτρη Κόκοτα έως σήμερα

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι