«Θα ξεχάσουμε και τα βασικά»: Σούσουρο στο Twitter με την Έλενα Παπαρίζου μετά τη δήλωση για τα “άφυλα παιδιά”

by Εύα Ζαχαριάδη

Έλενα Παπαρίζου: Σούσουρο μετά τις δηλώσεις για“άφυλα παιδιά”

Η Έλενα Παπαρίζου πιστεύει πως όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα και το Twitter πήρε φωτιά μετά από αυτή τη δήλωση.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: “Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, να ξεκινήσουμε από αυτό. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες; Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα. Πήγαινα σπίτι και την ρωτούσα, αν το κορίτσι έτσι, αν το αγόρι αλλιώς και καθόταν και μου εξηγούσε”.

Η συγκεκριμένη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου προκάλεσε ποικίλα σχόλια από χρήστες του Twitter, ενώ μια ανάρτηση στην οποία κατέκρινε τα όσα είπε η τραγουδίστρια, έκανε και ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

“Όταν περίπου στον 4° μήνα κυήσεως οι γονείς επισκέπτονται τον ιατρό τους, τους λέει με χαρά ότι το παιδί τους είναι κοριτσάκι ή αγοράκι. Στη συνέχεια, όταν μετά τη γέννηση ενός παιδιού οι γονείς πηγαίνουν στο ληξιαρχείο, εκεί σημειώνεται: Άρρεν ή θήλυ. Άφυλο παιδί δεν υπάρχει, δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει ποτέ. Άλλο το φύλο ενός παιδιού λοιπόν και άλλο οι σεξουαλικές του προτιμήσεις μόλις μεγαλώσει και καταλάβει τον εαυτό του.

«Θα ξεχάσουμε και τα βασικά»: Σούσουρο στο Twitter με την Έλενα Παπαρίζου μετά τη δήλωση για τα “άφυλα παιδιά”

Μην τρελαθούμε πια σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καλλιάνος.

Το κράξιμο στο Twitter για την Έλενα Παπαρίζου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo