Θανάσης Κατερινόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την όμορφη γυναίκα του

by Εύα Ζαχαριάδη

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η σύντροφος του και η υπόθεση της Πάτρας

Ο Θάνασης Κατερινόπουλος έχει γίνει μέρος της επικαιρότητας μέσα από την υπόθεση της Πάτρας. Πρωτοστάτησε στην ενασχόληση αυτής της υπόθεσης και έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει έντονη δραστηριότητα το τελευταίο διάστημα στο twitter και μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή του, δημοσίευσε φωτογραφία με την γυναίκα του, γράφοντας στη λεζάντα «Με την σύντροφό της ζωής μου!».

Ανατριχιάζει ο Θανάσης Κατερινόπουλος με όσα λέει για Ρούλα Πισπιρίγκου

Ως «έγκλημα του αιώνα» για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτήρισε το έγκλημα της Πάτρας, όπου η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται μέχρι στιγμής για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή της στον θάνατο των άλλων δύο παιδιών, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η σπάνια φωτογραφία με την όμορφη γυναίκα του

Ο ταξίαρχος ε.α. άφησε να εννοηθεί ότι ενδεχομένως εκτός από τον θάνατο της Τζωρτζίνας να πρέπει να ερευνηθεί και το ενδεχόμενο συμμετοχής της μητέρας και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες και επισήμανε με νόημα: «Είμαστε ακόμη στην αρχή».

Ο κ. Κατερινόπουλος ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ η Τζωρτζίνα χαροπάλευε μιλούσε για δευτερεύοντα ζητήματα με τη νοσοκόμα και ζητούσε… σεντόνια, επισημαίνοντας ότι «πήγε χαλαρή στη νοσοκόμα για να κερδίσει χρόνο». Ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ. ΑΣ. πρόσθεσε για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά: «Αυτή η συμπεριφορά δείχνει ότι τα είχε σχεδιασμένα όλα εκ των προτέρων και επιδίωκε πάση θυσία τον θάνατο του παιδιού τους».

Ανέφερε ακόμη ότι η φερόμενη ως δράστης κατηγορείται ότι επιχείρησε 6 φορές να δολοφονήσει τη Τζωρτζίνα και είναι αυτονόητο ότι ερευνάται η εμπλοκή της στον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών της καθώς υπάρχουν σαφείς ενδείξεις. «Άρα, να πείσει ποιον ότι δεν ευθύνεται; Η μάνα σκοτώνει για τα παιδιά της, γίνεται «σκύλα» για τα παιδιά της, εδώ δεν έγινε κάτι τέτοιο» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Ο απόστρατος ταξίαρχος της ΕΛ. ΑΣ. χαρακτήρισε «προφητικό» το παιχνίδι των κοριτσιών, όπου το ένα έκλεινε τη μύτη στο άλλο, λέγοντας με νόημα ότι τα παιδιά αντιγράφουν τις κινήσεις που βλέπουν στο σπίτι.

Ο Θ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε και στην επίσης «χαλαρή» στάση του πατέρα των παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, που προκαλεί κατάπληξη καθώς αντιδρά με μεγάλη ψυχραιμία στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε τουλάχιστον το ένα παιδί τους.

Ζήτησε επίσης να ερευνηθεί η εμπλοκή άλλων προσώπων στη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή και των άλλων παιδιών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα έχουμε εκπλήξεις». Μάλιστα ο συνεργάτης του Star δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ρ. Πισπιρίγκου να έχει κάνει «συμφωνία σιωπής» με άλλους συμμετέχοντες στην υπόθεση.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo