Θάνος Τζάνης: Η αγροτική ζωή σε έναν παράδεισο δίπλα από την Αθήνα

by Εύα Ζαχαριάδη

Θάνος Τζάνης: Τα παράτησε και ασχολείται με την επιχείρηση του

Μια σημαντική απόφαση πήρε ο γνωστός τραγουδιστής, Θάνος Τζάνης. Γνωρίζοντας την αβεβαιότητα που υπάρχει στα οικονομικά των ζωντανών εμφανίσεων, ο ίδιος έκανε μια αλλαγή στην ζωή του.

 Έτσι, θέλησε να εξασφαλίσει το μέλλον του. Ο διάσημος τραγουδιστής πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την οικογενειακή επιχείρηση που έχει στην Εύβοια. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο. Βέβαια, ο ίδιος δεν ξεχνά, με τίποτα, το τραγούδι. Άλλωστε εκείνο είναι η μεγάλη αγάπη του.

Το «Saint George» του Θάνου Τζάνη στα Στύρα Ευβοίας

Εδώ και τρεις μήνες, ο Θάνος Τζάνης, ανέλαβε το «Saint George» στα Στύρα Ευβοίας, όπου ξόδεψε πολύ χρόνο και προσωπική εργασία, για την ανακαινισή του. Καθόλη την πολύμηνη διάρκεια της καραντίνας, ο τραγουδιστής, έπεσε με τα μούτρα στην οργάνωση του χώρου, ανέλαβε μέχρι και χρέη ρεσεψιονιστ, ενώ ο ίδιος προσωπικά, επιμελήθηκε και τα της φάρμας, που περιλαμβάνει έναν υπέροχο κήπο, με όλα τα λαχανικά, αλλά και κότες και προβατάκια.

 Χρέη ξενοδόχου

Θάνος Τζάνης: Η αγροτική ζωή σε έναν παράδεισο δίπλα από την Αθήνα

Επενδύοντας σε ένα ασφαλές αύριο, ο Θάνος Τζάνης, το επόμενο διάστημα, θα μοιράζεται μεταξύ Αθήνας και Εύβοιας, όπου θα χρίζει χρέη ξενοδόχου. Παράλληλα, βιώνει μία άκρως δημιουργική καλλιτεχνική στιγμή, αλλά και μία μεγάλη τιμή, αφού οι σπουδαίοι μουσικάνθρωποι, Λάκης Παπαδόπουλος και Κυριάκος Ντούμος, πιστεύοντας το ταλέντο του και στην σπάνια λαϊκή χροιά της φωνής του, που σπανίζει στις μέρες, του παραχώρησαν τα δικαιώματα, να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Ένα Θα σου πω», που είχε ερμηνεύσει πρώτος, ο σπουδαίος Πασχάλης Τερζής… Μία συγκλονιστική επανεκτέλεση από τη φωνή του Θάνου Τζάνη, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, από τη Heaven Music.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν