Θέλει να δώσει Πανελλήνιες για να περάσει στη Νομική ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

by Τόνια Τζαφέρη

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Tι ζήτησε την πρώτη μέρα στις φυλακές Μαλενδρίνου

O δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαιν μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλενδρίνου για να συνεχίσει την ποινή και του και μάλιστα φτάνοντας, ζήτησε και κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Στις φυλακές Μαλανδρίνου λοιπόν βρίσκεται από χθες ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Θέλει να δώσει Πανελλήνιες για να περάσει στη Νομική ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο δολοφόνος της Καρολάιν θα βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα για τρεις ημέρες, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο των φυλακών για τον κορωνοϊό. Συνεπώς, μέχρι στιγμής δεν έχει μεταφερθεί σε κάποιο κελί και δεν έχει έρθει σε επαφή με κάποιον από τους συγκρατούμενούς του.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θέλει να περάσει στην Νομική Σχολή

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι αυτά που ζήτησε ο 33χρονος από τη διεύθυνση των φυλακών. Το ένα είναι να κάνει μεροκάματα στις φυλακές, κάτι που βρίσκεται υπό επεξεργασία, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρισκόταν μέχρι χθες, του είχε αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα, όταν τον έπιασαν με κινητό στο κελί του.

Το άλλο αίτημα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Σκοπός του είναι να εισαχθεί στη Νομική Σχολή.

Θέλει να δώσει Πανελλήνιες για να περάσει στη Νομική ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Απόφαση στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Υπενθυμίζεται ότι ο συζυγοκτόνος είχε κάνει… πρακτική στη δίκη του, όπου είχε τον ρόλο συνηγόρου και έκανε ερωτήσεις στους μάρτυρες.

Σημειώνεται ότι η επίθεση που καταγγέλλεται ότι δέχθηκε ο πιλότος αφορά τις φυλακές Κορυδαλλού πριν από οκτώ μήνες και όχι τις φυλακές Μαλενδρίνου όπου κρατείται τώρα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν