«Θέλω και εγώ ένα παιδάκι»: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου

by Τόνια Τζαφέρη
«Θέλω και εγώ ένα παιδάκι»: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Συγκινήθηκε με αφορμή τα λόγια της Τζένης Μπαλατσινού

Ένα ξέσπασμα είχαμε από την ξανθιά παρουσιάστρια η οποία εξέφρασε δημόσια την επιθυμία της να αποκτήσει και η ίδια ένα παιδάκι.

«Λύγισε» το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου όταν με αφορμή τα όσα είπε η Τζένη Μπαλατσινού για τον γιο της εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει και εκείνη ένα παιδί.

Αναλυτικά τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για την Τζένη Μπαλατσινού

«Τη θαυμάζω γιατί – συγκινούμαι που το λέω – όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινιού.

«Θέλω και εγώ ένα παιδάκι»: Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου

«Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…» είπε η Κατερίνα Καινούργιου χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τη φράση της από τα κλάματα.

«Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις» συνέχισε με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καινούργιου αποκαλύπτοντας πως η Τζένη Μπαλατσινού της έχει διαμηνύσει ότι είναι πρόθυμη να τη βοηθήσει με κάποιο γιατρό αν η παρουσιάστρια του ALPHA το αποφασίσει.

Προτεινόμενα