Θεοποίησαν τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: «Να σε πιάσουμε, να πάρουμε την ευλογία»

by Τόνια Τζαφέρη

Αλέξης Τσίπρας: Η θερμή υποδοχή στην Θεσσαλονίκη

Υποστηρικτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν συγκεντρωθεί στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να υποδεχτούν τον πρώην πρωθυπουργό με χειροκρότημα και επιφωνήματα, στα πλαίσια της περιοδείας του.

Θεοποίησαν τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: «Να σε πιάσουμε, να πάρουμε την ευλογία»

Σε θερμό κλίμα έγινε η επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Μόλις έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο πρώην δημαρχείο Πολίχνης ξέσπασε σε θερμό χειροκρότημα ενώ πολλοί έσπευσαν να τον χαιρετήσουν από κοντά, να το αγκαλιάσουν, να τον φιλήσουν. «Ολοι σε αγαπάμε» ανέφερε μία κυρία, «είμαστε μαζί σου», μια άλλη ενώ ακούστηκε και ένα σύνθημα από τα… παλιά:

«Αλέξη προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα», φώναζαν στον Τσίπρα οι συγκεντρωμένοι

Κάποιοι, ωστόσο, από τους συγκεντρωμένους έφτασαν σε υπερβολές λέγοντας του «να σε πιάσουμε, να σε αγγίξουμε, να πάρουμε την ευλογία αγόρι μου» με τον ίδιο να χαμογελά και να αντιμετωπίζει χιουμοριστικά αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης.

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους πάντως, ανέφεραν ότι το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημά τους αυτη την περιόδο είναι η υπερβολική ακρίβεια τόσο στα ράφια των σουπερ μάρκετ, οσο και στα βενζινάδικα με την τιμή της αμόλυβδης να πλησιάζει τα 2,5 ευρω.

Θεοποίησαν τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη: «Να σε πιάσουμε, να πάρουμε την ευλογία»

Τον κ. Τσίπρα υποδέχτηκαν πολλοί φίλοι και στελέχη του κόμματος και μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης και οι βουλευτές Σωκράτης Φάμελλος, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κυριακή Μάλαμα, Δώρα Αυγέρη και Κώστας Ζουράρις

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo