Θλίψη : «Έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι» η 49χρονη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά

by Newsroom i-diakopes.gr
Θλίψη : «Έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι» η 49χρονη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, άφησε την τελευταία της πνοή το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης η μάχιμη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της, αλλά και τον μιντιακό κόσμο της Κύπρου.

Η 49χρονη δημοσιογράφος του ΡΙΚ, τους τελευταίους μήνες ανέβαινε τον Γολγοθά του καρκίνου.

Θλίψη : «Έφυγε» για το «μεγάλο ταξίδι» η 49χρονη δημοσιογράφος Γεωργία Ψαριά

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο της αγαπημένης συναδέλφου δημοσιογράφου του Τμήματος Ειδήσεων Γεωργίας Ψαριά. Εκ μέρους της Διοίκησης,της Γενικής Διεύθυνσης, της Διεύθυνσης του Τμήματος Ειδήσεων αλλά και όλου του προσωπικού που γνώρισε και αγάπησε τη Γεωργία για τον φωτεινό της χαρακτήρα και την εργατικότητα της, εκφράζουμε συντετριμμένοι τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους της. Αιωνία της η μνήμη».

Από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αμμόχωστος» από όπου ξεκίνησε, από την εφημερίδα «Πολίτης», όπου συνέχισε την πορεία της και μέχρι το ΡΙΚ, όπου εργαζόταν μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή, όλοι όσοι συνεργάστηκαν με τη Γεωργία Ψαριά έχουν να πουν και να θυμηθούν μόνο τα καλύτερα για την ξεχωριστή της παρουσία, για την εντιμότητά της, για την καλοσύνη της.

Η υπόσχεση που είχε δώσει η Γεωργία
Τον Οκτώβριο του 2023, η 49χρονη είχε δημοσιοποιήσει την δοκιμασία της υγείας της με μια μακροσκελή ανάρτηση στο facebook, στην οποία μεταξύ άλλων έγραφε: «Έχει όνομα αυτό με το οποίο διαγνώστηκα και δεν πρέπει να μας τρομάζει. Λέγεται καρκίνος και μου την έσκασε το λαμόγιο και έκανε και τη μετάστασή του. Μας έπιασε εν ολίγοις στον ύπνο. Βλέπετε “πέτυχα” σπάνιο είδος και μου την έσκασε».

«Δεν πειράζει. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω και πρέπει να βλέπουμε μόνο το σήμερα και το αύριο (και είναι και πολύ)», ανέφερε σε άλλο σημείο και έκλεινε με μια υπόσχεση σε όσους τη στήριζαν:

«Σας χιλιοευχαριστώ για όλα. Μα για όλα. Και να είστε όλοι βέβαιοι ότι θα κάνω αυτό που μου ζητάτε και αυτό που περιμένετε από μένα. Να τα δώσω ΟΛΑ. Αυτή είναι η δικιά μου υπόσχεση. Σας αγαπώ…» Όπως έλεγαν όλοι όσοι τη γνώρισαν, την τήρησε την υπόσχεσή της. Τα έδωσε όλα, πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις κι ακόμα παραπάνω. Και «έπεσε» μαχόμενη…

Προτεινόμενα