Θλίψη για την Κέιτ Μίντλετον: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα – «Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη»

«Φουντώνουν» οι φήμες για την υγεία της Kέιτ Μίντλετον το τελευταίο διάστημα και ο λαός συνεχίζει να ανησυχεί ιδιαίτερα για την αγαπημένη του πριγκίπισσα.

Υπενθυμίζεται ότι η Kέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη διάγνωσή της με καρκίνο στις 22 Μαρτίου σε ένα βίντεο που μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Μετά τη δραματική ανακοίνωση κανείς στη Βρετανία δε γνωρίζει αν και πότε η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα μπορέσει να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της ή αν θα αναρρώσει πλήρως.

Το βίντεο εκείνο είχε καταστείλει τις ανεξέλεγκτες εικασίες για την παρατεταμένη απουσία της. Προηγουμένως, είχε αναφερθεί ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, αλλά οι λεπτομέρειες ήταν ελάχιστες. Η ανάγκη αποκάλυψης της αλήθειας έγινε προφανής, και παρόλο που η Κέιτ παραμένει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η δημόσια ανησυχία για την υγεία της παραμένει στα ύψη.

Κέιτ Μίντλετον: «Η πριγκίπισσα είναι πολύ άρρωστη»
Ενώ τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον είναι σχεδόν ανύπαρκτα και οι πληροφορίες από το Μπάκιγχαμ διοχετεύονται με το σταγονόμετρο, η Λαίδη Colin Campbell – βιογράφος της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα και «γκουρού» των βασιλικών θεμάτων – έκανε ανησυχητικές δηλώσεις για τη μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας.

Μιλώντας στην ισπανική Marca, η Λαίδη Colin είπε ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι πολύ άρρωστη».

Συγκεκριμένα, είπε:

«Η αντικαρκινική θεραπεία στην οποία υποβάλλεται είναι εξαντλητική. Πρέπει να επιτρέψει στον εαυτό της να συνέλθει και να μπορέσει να φροντίσει τα τρία της παιδιά, που είναι πολύ μικρά. Είναι τόσο απλό, είναι πολύ άρρωστη για να είναι ενεργή στα καθήκοντά της».

Καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Ουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα τον Απρίλιο. Πρόσφατα, απαντώντας σε ένα βετεράνο για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας της Ουαλίας απάντησε: «Είναι καλύτερα, ευχαριστώ. Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ».

Μάλιστα, ανέφερε στον βετεράνο του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου πως η γιαγιά της συζύγου του, η Βάλερι Μίντλετον, είχε αγωνιστεί κατά των κατοχικών δυνάμεων. «Η γιαγιά της συζύγου μου έκανε το ίδιο με εσάς. Η Αικατερίνη το ανακάλυψε στο τέλος της ζωής της», είπε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Related posts

Σκέτη «λάβα» η Καλομοίρα: Η ανάρτηση με μπικίνι που ανέβασε το θερμόμετρο στο «κόκκινο»

Λίγες ώρες μετά τον θάνατό της: Πήρε τη μεγάλη απόφαση η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, η σπαρακτική ανακοίνωση

Όλοι σήμερα μιλάνε για τον Νίκο Οικονομόπουλο είπε πολύ δυνατά λόγια για τους Έλληνες και αποθεώθηκε