Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού: Γυναικοκτονία στην Καβάλα

by Τόνια Τζαφέρη
Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού: Γυναικοκτονία στην Καβάλα

Καβάλα: Συγκλονισμένη βρίσκεται η χώρα μετά την δολοφονία της 43χρονης

Σοκαρισμένη είναι για μια ακόμη φορά η χώρα από την φρικτή γυναικοκτονία στην Καβάλα, όπου μια ακόμη γυναίκα έφυγε τόσο άδικα από την ζωή, αφήνοντας δυο παιδιά πίσω, από τα χέρια του ίδιου τους συζύγου τους.

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού: Γυναικοκτονία στην Καβάλα

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, οι δυο γιοι της Άιντας, 6 και 10 ετών, τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Ατέλειωτος ο θρήνος στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, προκαλώντας σοκ στην Καβάλα. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στην Άιντα, την ώρα που ο συζυγοκτόνος συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά τον αυτοτραυματισμό του και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (10.05.2022).

Το δωμάτιο που χρησιμοποιούσε για να κοιμάται στις εφημερίες της η 43χρονη, ήταν ο χώρος του φαρμακείου που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, το βράδυ της Πέμπτης (05.05.2022) στις Πηγές Καβάλας. Ο 55χρονος τη στραγγάλισε, αλλά – όπως φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς- δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει, αλλά να τη μεταπείσει και να μην πάρουν διαζύγιο. Αδιανόητη και προσβλητική ανάρτηση του γυναικοκτόνου μέσα από το νοσοκομείο Ο γυναικοκτόνος στην Καβάλα έχει στη διάθεσή του κινητό και, μάλιστα, προχωρά και σε αναρτήσεις στο Facebook.

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού: Γυναικοκτονία στην Καβάλα

Η ανάρτηση του 55χρονου δολοφόνου της Αϊντα στην Καβάλα

Κινητό διαθέτει ο γυναικοκτόνος της 43χρονης Αΐντα στην Καβάλα και, μάλιστα, προχώρησε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. Θυμίζουμε ότι ο 55χρονος νοσηλεύεται επειδή μετά που σκότωσε την άτυχη φαρμακοποιό τραυμάτισε τον εαυτό του αφού, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Η ανάρτησή του είναι αδιανόητη, όσο και προσβλητική, καθώς είναι από τη μέρα του γάμου του με την Αΐντα, όπου την κρατάει στα χέρια, ενώ η ίδια φοράει το νυφικό. «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς», έγραψε ο γυναικοκτόνος στο Facebook, στη λεζάντα της φωτογραφίας. Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει την αντίδραση των συγγενών και των φίλων της Αΐντα.

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού: Γυναικοκτονία στην Καβάλα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του, αν και παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο. Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ η Αστυνομία έχει στα χέρια της το βίντεο από τις κάμερες του φαρμακείου. Μάλιστα, φαίνεται ο 55χρονος να στραγγαλίζει την φαρμακοποιό και στη συνέχεια να σκέφτεται ποια ακριβώς θα είναι η επόμενη κίνησή του. Μετά από ώρα ξεκινάει να τραυματίζει τον εαυτό του και έπειτα από πολλές ώρες ειδοποιεί τις Αρχές για το ότι σκότωσε τη σύζυγό του.

Προτεινόμενα