«Τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω! Δεν έχω παιδάκια, προσπαθώ και δεν μπορώ»: Έξαλλη στον αέρα η Καινούργιου με τον Βαλάντη

Κατερίνα Καινούργιου: Οι δηλώσεις κατα του Βαλάντη

Ένταση επικράτησε στην σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν καλεσμένος βρέθηκε ο τραγουδιστής Βαλάντης και από εκεί και πέρα… τα “αίματα άναψαν”.

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βαλάντη, ο οποίος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Τρίτη, το πρωί, μαζί με τον Γιώργο Λάγιο.

Από την αρχή η κουβέντα με την Κατερίνα Καινούργιου κινήθηκε σε υψηλούς τόνους, με την παρουσιάστρια να υπογραμμίζει «γιατί μου μιλάς στον πληθυντικό; Με ξέρεις τόσα χρόνια, έχεις έρθει εδώ τόσες φορές, ήσουν γλυκύτατος άνθρωπος. Μέσα στο Survivor δεν σε αναγνωρίζαμε Βαλάντη μου» και τον τραγουδιστή ν’ απαντάει «άκουσα τα χίλια μύρια από το στόμα σας. Και από το δικό σας και από τους συνεργάτες σας».

Στην κουβέντα μπήκε και ο Γιώργος Λάγιος και οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο, με τον Βαλάντη να ξεστομίζει τη λέξη «μαλ…α» στον αέρα.

Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου με τον Βαλάντη

«Θεωρείτε ότι αυτό είναι το επίπεδό σας, να χρησιμοποιείτε αυτό το λεξιλόγιο; Βρε Βαλάντη τι έχεις πάθει; Δεν σε αναγνωρίζω καν! Δεν σε αναγνωρίζει κανείς», επεσήμανε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολούθησε μια αναφορά του Βαλάντη σε αυτούς που έχουν παιδιά και σε αυτούς που δεν έχουν, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη η παρουσιάστρια.

Ο έντονος διάλογος μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Βαλάντη

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής σημείωσε «έχω παιδάκια και αυτό που κάνατε είναι ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα. Κάντε λοιπόν παιδάκια, να προσφέρετε κάτι και εσείς παραπάνω όπως πρόσφερα κι εγώ», με την παρουσιάστρια ν’ απαντάει, ιδιαίτερα ενοχλημένη, «εγώ δεν έχω παιδάκια και προσπαθώ και δεν μπορώ. Τι σημαίνει; Ότι δεν προσφέρω κάτι;».

Related posts

Όλο το διαδίκτυο συζητάει την αινιγματική ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για την αγάπη

Μοιάζουν σαν δυό σταγόνες νερό: Αυτοί είναι οι γονείς του Κωνσταντίνου Αργυρού, απίστευτη η ομοιότητα με τον πατέρα του

Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση της παρουσιάστριας σε σχόλιο για το στήθος της – «Εσύ το πλήρωσες;»

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεπέρασε τον πρώην της: Η ξανθιά παρουσιάστρια σε ταξίδι στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της

Έρωτας με την πρώτη ματιά: Σπάνια στιγμιότυπα από το πρώτο ραντεβού της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου

Κοιλιακοί φέτες και κορμί αθλήτριας στίβου: Η Μαλέσκου έχει το πιο γυμνασμένο σώμα στην Ελλάδα

Μια τεράστια και σικ «φωλίτσα»: Η σπιταρόνα ούτε μισή ώρα από το κέντρο της Αθήνας που ζουν τον έρωτα τους Ελένη Τσολάκη και Παύλος Πετρουλάκης

Πυρ και μανία η Ελεονώρα Μελέτη: Η αφοπλιστική απάντηση που έδωσε σε προσβλητικό σχόλιο

Δεν έχει βάλει ούτε γραμμάριο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με μπικίνι μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης