Τη γέννησε μόλις στα 16 της: Η κόρη της Χαράς Βέρρα είναι 33 ετών, είναι μια κούκλα και ίδια η μητέρα της

by Newsroom i-diakopes.gr
Τη γέννησε μόλις στα 16 της: Η κόρη της Χαράς Βέρρα είναι 33 ετών, είναι μια κούκλα και ίδια η μητέρα της

Χαρά Βέρρα: Η τραγουδίστρια μιλάει για την οικογένεια της

Μια από τις πιο γνωστές δημοτικές τραγουδίστριες της χώρας είναι η Χαρά Βέρρα. Έχει τραγουδήσει σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ το κοινό την λατρεύει και για τον χαρακτήρα της.

Η Χαρά Βέρρα εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας το 2000. Έκτοτε άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστή στην Πάτρα και να της γίνονται προτάσεις για να εργαστεί σε πολλά μαγαζιά.

Έπειτα κυκλοφόρησε και τον πρώτο της δίσκο και τα τραγούδια της έγιναν άμεσα επιτυχίες. Η καριέρα της εκτοξεύθηκε όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι “θα κάνω ζημιές”, το οποίο έγινε γνωστό σε όλη την Ελλάδα και έτσι, μετά της έγιναν προτάσεις για να εργαστεί και στην Αθήνα.

Η Χαρά Βέρρα έχει δύο κόρες από τον πρώτο της γάμο και μάλιστα έχει και μια εγγονή δέκα ετών.

Τη γέννησε μόλις στα 16 της: Η κόρη της Χαράς Βέρρα είναι 33 ετών, είναι μια κούκλα και ίδια η μητέρα της

Η Χαρά Βέρρα για τις κόρες της και την εγγονή της

Ωστόσο, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, η εγγονή της πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο ούτε οι γιατροί μπορούν να κατονομάσουν.

“Η Χαρούλα είναι 8 ετών κι έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν κάθεται, δεν τρώει, τα φαγητά της είναι αλεσμένα. Ακόμη δεν έχουν βρει το σύνδρομο, είναι κάτι σπάνιο. Όταν γεννήθηκε, έστειλα τις εξετάσεις στην Αμερική και μου είπαν ότι το μωρό δεν έπρεπε να γεννηθεί, δεν υπάρχει καμία θεραπεία, το παιδί αυτό θα ζει έτσι. Καταλαβαίνει τα πάντα, ακούει, αλλά δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ πηγαίνει σε ειδικό σχολείο.

Η Χαρούλα είναι ένας άγγελος, είναι όμορφη, πανέξυπνη, δεν έχει παρέες, έχει μόνο την οικογένεια της. Ο Θεός το έκανε για κάποιο λόγο να είναι έτσι. Όλο γελάει, ούτε ακούγεται, άμα της δώσεις να φάει, θα φάει, αν χρειαστεί να την αλλάξεις… δεν θα κλάψει για τίποτα, εκτός άμα τη μαλώσεις ή αν φύγει η μάνα της, μόλις έρθει η μάνα της σου φεύγει από τα χέρια για να πάει σ’ εκείνη”.