«Τι γίνεται εδώ;»: Εκτός εαυτού ο Αντώνης Κανάκης στους Ράδιο Αρβύλα

by Εύα Ζαχαριάδη
«Τι γίνεται εδώ;»: Εκτός εαυτού ο Αντώνης Κανάκης στους Ράδιο Αρβύλα

Αντώνης Κανάκης: Έξαλλος για την αντιμετώπιση που δέχτηκε η Άννα Κορακάκη

Ύστερα από την ανάρτηση της Άννας Κορακάκη, ο Αντώνης Κανάκης πήρε θέση μέσα από την εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και συγκεκριμένα έγινε έξαλλος.

Χθες, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, η Άννα Κορακάκη έκανε μια ανάρτηση ενδεικτική του πώς αντιλαμβανόμαστε τον αθλητισμό στην Ελλάδα.

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης αναφέρθηκε στην υποδοχή που δεν έλαβε κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, ύστερα από την πρόκρισή της στου Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η αθλήτρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram μια φωτογραφία στην οποία κρατά το μετάλλιο της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε

«Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ «Παρίσι 2024». Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα. Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους». Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».
Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα».

Η ανάρτηση αυτή στάθηκε αφορμή για σχολιασμό, ανάμεσα σε εκείνους που πήραν θέση στο ζήτημα ήταν και ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μέσα από το Ράδιο Αρβύλα απόρησε με την λογική του κόσμου, ενώ δήλωσε έξαλλος με την αντιμετώπιση προς την σπουδ