Τη πλήρωσε “χρυσάφι” και ήταν προβληματική: Έξω φρενών ο Γιαννακόπουλος με τη Mercedes των 700.000€, το “κράξιμο” στην εταιρία

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το “δράμα” του επιχειρηματία με την Mercedes

Σε έξαλλη κατάσταση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού η καινούργια του Mercedes αποδείχτηκε προβληματική. Ο γνωστός επιχειρηματίας εξέφρασε την οργή του με τα κεντρικά της Mercedes στα social media.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ιδιαίτερη αγάπη στα μοντέλα της Mercedes. Η συλλογή του διαθέτει σπάνια μοντέλα, τα οποία δεν τα έχει μόνο για να τα κοιτάζει αλλά και να τα κυκλοφορεί. Ουκ ολίγες φορές ανεβάζει φωτογραφίες με αυτά στο social media προκαλώντας τον θαυμασμό των Petrolheads.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που τα πανάκριβα αυτοκίνητα της συλλογής του πρώην προέδρου της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού βγάζουν προβλήματα, όπως άλλωστε συμβαίνει με κάθε αυτοκίνητο. Το παράδοξο όμως είναι πως οι ζημιές και τα προβλήματα δεν μπορούν να επισκευαστούν ή να διορθωθούν στην Ελλάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τα στέλνει στη Γερμανία προκειμένου να βρει λύση και συγκεκριμένα στο VVIP τμήμα της μάρκας που ειδικεύεται σε πολύ ιδιαίτερα οχήματα και εξυπηρετεί σημαντικούς πελάτες.

@vasilis_saribalidis Το νέο όπλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήρθε στην Ελλάδα. Mercedes AMG GT Black Series. #mercedesamggtblackseries #amggt #dpg #supercar #hypercar #saribal #saribalidis #σaribal ♬ πρωτότυπος ήχος – Saribal

Πριν από δύο μήνες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε στην Γερμανία την Mercedes SL 65 AMG Black Series και την AMG GT Black Series. Και τα δύο είχαν πρόβλημα με τις τσιμούχες στα παράθυρα καθώς ο ήχος που περνά εντός της καμπίνας είναι ανυπόφορος.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και το «κράξιμο» στο Instagram για τη Mercedes

Την Τετάρτη βράδυ με κλειστή ειδική νταλίκα μεταφορών, τα δύο αυτοκίνητα επέστρεψαν στην Ελλάδα και παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο ίδιος με έκπληξη διαπίστωσε πως δεν είχε γίνει σωστή επισκευή με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε ανάρτηση στο Instagram διαμαρτυρόμενος έντονα για την απαράδεκτη αντιμετώπιση…

«Αγαπητή Mercedes. Είμαι πελάτης σας ο οποίος έχει όλα τα μοντέλα τα οποία παράχθησαν μετά το 2000. Η τελευταία μου αγορά ήταν μία AMG GT Black Series αξίας 700.000 ευρώ η οποία από την πρώτη μέρα είναι προβληματική (όπως όλα τα σπορ αυτοκίνητά σας), καθώς η πόρτα και το παράθυρο δεν σφραγίζουν με αποτέλεσμα να υπάρχει ένας πολύ ενοχλητικός θόρυβος που δεν επιτρέπει να ηρεμήσεις, να μιλήσεις ή να ακούσεις μουσική.

Η επίσημη αντιπροσωπεία της Mercedes στην Ελλάδα με έχει ενημερώσει ότι είναι κάτι για το οποίο δεν φέρει ευθύνη και για αυτό αποφάσισα να στείλω τα παραπάνω καινούργια οχήματα στο VVIP τμήμα στη Γερμανία μαζί με το SL 65 Black Series που έχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Τα αυτοκίνητα ήταν εκεί για δύο μήνες και όταν τα παρέλαβα και πάλι διαπίστωσα ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Η επικοινωνία και η προσπάθεια από την πλευρά δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα. Έχω στείλει πάρα πολλά παράπονα στα κεντρικά σας και δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

Δεν έχω άλλη επιλογή από το να συνεχίσω να ποστάρω κάθε μέρα μέχρι να μου βρείτε μία λύση».

Related posts

Μυρτώ της Πάρου: 12 χρόνια από τη φρικτή επίθεση – Η ανατριχιαστική ανάρτηση της μητέρας της

Το Τζόκερ της ζωής τους: 3 ζώδια θα έχουν όλη την τύχη πάνω τους με τη Σελήνη στους Ιχθύς από 23 ως 25 Ιουλίου

Ματίνα Παγώνη: Έτσι λειτουργεί η βακτηριακή λοίμωξη που στοίχισε τη ζωή στην Ντέμη Γεωργίου