Τι σημαίνει όταν δείτε το γράμμα «Γ» σημειωμένο στο κουδούνι σας

Κουδούνι: Τι σημαίνει το γράμμα «Γ»

Εάν δείτε το γράμμα Γ δίπλα στο όνομά σας στο θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας που μένετε, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται  μυαλό είναι ότι μπήκατε στο μάτι διαρρηκτών. Όμως, μην ανησυχείτε δεν είναι διαρρήκτες.

Ήρθε η ώρα να μάθουμε τι σημαίνει το γράμμα Γ δίπλα στο όνομά σας στο θυροτηλέφωνο. Το Γ δίπλα στο όνομά σας το έγραψε κάποιος διανομέας φαγητού που έφερε στην πόρτα σας τον καφέ ή το φαγητό σας. Για ποιο λόγο το έκανε; Γιατί δεν του δώσατε πουρμπουάρ.

Ο διανομέας άφησε το αποτύπωμά του για να γνωρίζουν όλοι οι διανομείς που θα σας εξυπηρετήσουν ότι δεν δίνετε φιλοδώρημα. Πρόκειται για έναν κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των ντελιβεράδων.

Τι σημαίνει όταν δείτε το γράμμα «Γ» σημειωμένο στο κουδούνι σας

Γράμμα Γ στο θυροτηλέφωνο

“Είναι το πρώτο γράμμα της λέξης γύφτος. Τα τελευταία χρόνια οι ντελιβεράδες ποντάρουμε πολύ στα φιλοδωρήματα για να αυξήσουμε το εισόδημά μας. Κάποιοι από το συνάφι μας σκέφτηκαν ότι με το Γ στο θυροτηλέφωνο θα γνωρίζουν όλοι οι πακετάδες αν ο συγκεκριμένος πελάτης δίνει πουρμπουάρ” εξηγεί διανομέας φαγητού με αρκετά χρόνια στο επάγγελμα.

Στο ερώτημα “τι συμβαίνει στους πελάτες που έχουν το Γ δίπλα στο όνομά τους, στο θυροτηλέφωνο”, ο έμπειρος διανομέας δεν έχει την απάντηση. “Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει πακετάς που θα φτύσει μέσα στο φαγητό κάποιου πελάτη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος αυτό το σταμπάρισμα. Μπορεί ο άλλος να μην έχει την οικονομική άνεση για να δώσει φιλοδώρημα. Τι πρέπει να τον κάνουμε; Να τον κρεμάσουμε;” σχολιάζει ο διανομέας.

Σας καθησύχασε η απάντηση του διανομέα ή μήπως όχι; Τώρα που γνωρίζετε ότι το Γ δίπλα στο όνομά σας σημαίνει ότι είστε “γύφτος”, επειδή δεν δίνετε πουρμπουάρ μπορείτε να λάβετε τα μέτρα σας. Αρχικά η αφαίρεση του γράμματος της αλφαβήτου από το θυροτηλέφωνό σας θα ήταν μια καλή κίνηση. Για το φιλοδώρημα αυτό εξαρτάται από την τσέπη σας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν