Την περίμενε όλη η Ελλάδα: Ο Χρήστος Μάστορας απαντάει για το φιλί με τη Δέσποινα Βανδή και αποκαλύπτει

Χρήστος Μάστορας: Το φιλί με την Βανδή και η απάντηση

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Χρήστο Μάστορα και τη Δέσποινα Βανδή, πάνω στη πίστα του Έναστρον, να είναι θερμοί μεταξύ τους.

Στο βίντεο που ανέβηκε στην πλατφόρμα του Tik Tok, ο frontman του συγκροτήματος Melisses πλησιάζει τόσο πολύ την Δέσποινα Βανδή, που πολλοί πιστεύουν ότι οι δύο καλλιτέχνες φιλιούνται στο στόμα.

Έτσι, το βίντεο έκανε τον γύρο στα social media και τα sites, με συνέπεια να γίνει viral και να φέρει την αντίδραση του καλλιτέχνη.

Ο Χρήστος Μάστορας για το φιλί με τη Δέσποινα Βανδή

Ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να ξεκαθαρίσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το βίντεο με το υποτιθέμενο φιλί στη Δέσποινα Βανδή, εκφράζοντας την ενόχλησή του που πήρε τόση έκταση.

«Καταλαβαίνω ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, τα νούμερά σας, τα clicks σας με ωραίους πιασάρικους τίτλους. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και ούτε κατηγορώ κανέναν, όμως το σημερινό “θέμα” με κάνει να νιώθω πολύ άβολα. Αυτό που θα ήθελα να γίνει κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι κι εμείς κάνουμε μια δουλειά, δίνουμε μια ωραία παράσταση και φτιάχνουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα για να “ντύσουμε” τα βράδια όσων έρχονται στο Έναστρον και να περάσουμε όλοι υπέροχα. Δεν υπάρχει φιλί λοιπόν, ούτε καπνός υπάρχει ούτε και φωτιά. Υπάρχουν όμως αγάπη, εκτίμηση, σεβασμός και πολύς χαβαλές on stage» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

Related posts

Πασίγνωστη Ελληνίδα ποζάρει στα 50 της με λεοπάρ μαγιό στη Σαντορίνη με κορμί καλύτερο και από 20χρονες

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου