Της κακομοίρας έγινε σε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα – Συμπέθεροι πιάστηκαν στα χέρια για μία καρέκλα!

by Τόνια Τζαφέρη

Λάρισα γάμος: Χάλασαν τον γάμο των παιδιών τους για μια καρέκλα

Λάρισα γάμος: Πραγματικά πολύ λυπητερό να καταστραφεί ο ίδιος σου ο γάμος από ανθρώπους δικούς σου. Οι οποίοι δεν μπορούν να σεβαστούν την σημαντικότητα της ημέρας και αποφάσισαν να τα κάνουν γυαλιά καρφιά για μια καρέκλα.

Πιο αναλυτικά, της… κακομοίρας έγινε σε γαμήλια δεξίωση στη Λάρισα, όταν από τη μια στιγμή στην άλλη οι συμπέθεροι πλακώθηκαν στο ξύλο.

Μάλιστα, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα στον γάμο στη Λάρισα κλήθηκε και η Αστυνομία.

Λάρισα γάμος: Χάλασαν τον γάμο των παιδιών τους για μια καρέκλα

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η Espresso, το γλέντι μετατράπηκε σε ρινγκ. Όταν κάποιοι από τους καλεσμένους άρχισαν να εκφράζουν παράπονα στους γονείς της νύφης και του γαμπρού. Για τις θέσεις στις οποίες τους είχαν βάλει.

Έτσι, οι συμπέθεροι άρχισαν να κατηγορούν οι μεν τους δε, με αποτέλεσμα η μια κουβέντα να φέρει την άλλη και η κατάσταση να ξεφύγει.

Τα τραγούδια και οι χοροί στον γάμο στη Λάρισα σταμάτησαν και οι σπρωξιές και μπουνιές άρχισαν να πέφτουν βροχή μεταξύ των δύο οικογενειών και των καλεσμένων τους.

Τόσο ο υπεύθυνος του κέντρου όσο και οι σερβιτόροι και οι μουσικοί προσπάθησαν να τους συνετίσουν αλλά μάταια. Καθώς το ξύλο δεν σταματούσε.

Η κατάληξη του γάμου στην Λάρισαν

Μηνύσεις παρόλ’ αυτά δεν υποβλήθηκαν. Με κλάματα η νύφη και σε κατάσταση σοκ ο γαμπρός αποχώρησαν για το σπίτι τους, δίχως κανείς να γνωρίζει αν ο τρικούβερτος καβγάς θα επηρεάσει τη σχέση τους.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα