«Τις τελευταίες μέρες είμαι στα χειρότερά μου»: Η μακροσκελής ανάρτηση του ηθοποιού Γιώργου Χρανιώτη

Γιώργος Χρανιώτης: “Παντού φόβος. Φόβος για μας, για τους αγαπημένους μας, για τα παιδιά”

Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και ένα μικρό παιδί.

Ο Γιώργος Χρανιώτης λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό βίντεο με δυο αγόρια, όπου το ένα παιδί κάνει μια καλή πράξη δίνοντας το παιχνίδι του στο άλλο παιδί που δουλεύει στα φανάρια.

Ο γνωστός ηθοποιός συνόδευσε το εν λόγω βίντεο με μια μακροσκελή ανάρτηση, όπου περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που περνάει τις τελευταίες μέρες, κυριευμένος από τον φόβο για το τι θα γίνει στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη

«Μάλλον τις τελευταίες μέρες είμαι στα χειρότερα μου. Κοιμάμαι πολύ, τρώω λίγο, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και κάνω υπερπροσπάθειες να πάω στην θάλασσα μου, που με ξέρει και με γαληνεύει. Για λίγο. Μετά τα ίδια. Αυτό που ζούμε μου φταίει. Μου φταίει ο φόβος που είναι γύρω μας, σαν ένας άλλος ιός που όταν σε προσβάλλει δεν σε σκοτώνει ακριβώς, αλλά σε βασανίζει λίγο, σιγά σιγά, σαδιστικά μέχρι να σε δει να σέρνεσαι.

Παντού φόβος. Φόβος για μας, για τους αγαπημένους μας, για τα παιδιά και τους γονείς μας, φόβος για το αν θα ζήσουμε και πόσο. Εγώ δεν θέλω να φοβάμαι όμως ούτε το αν, ούτε το πόσο. Αν ανέχομαι να φοβηθώ κάτι είναι το πώς. Και το πώς είναι στο χέρι μας. Και γι’ αυτό χαμογέλασα λίγο σήμερα και κάπως στυλώθηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι η σχέση που έχουμε με τα πράγματα, η σχέση που έχουμε με τους ανθρώπους, με τα ζώα και με την φύση, η σχέση αυτή είναι που καθορίζει την σχέση μας με αυτό το πράγμα που αποκαλείται ζωή.

“Να μου δωθεί η ευκαιρία να κάνω κάτι ανθρώπινο”, Γιώργος Χρανιώτης

Και η σχέση μας με την ζωή μας είναι η σημαντικότερη σχέση. Αυτά τα δύο παιδιά ανέπτυξαν μέσα σε δευτερόλεπτα μια σχέση. Κράτησαν μια στιγμή που θα ναι αιώνια στις ζωές τους. Μια συμπυκνωμένη -γεμάτη ζωή-και ανθρωπιά στιγμή. Και έτσι κάπως ο κόσμος γίνεται πιο υποφερτός. Κι έτσι κάπως κι εγώ θα σηκωθώ απ’ τον καναπέ μου και θα βγω να λιαστώ και να αντιμετωπίσω τον κόσμο, προσπαθώντας αν μου δοθεί η ευκαιρία -που θα μου δοθεί – να κάνω κάτι που θα ναι ανθρώπινο. Χωρίς φόβο, με πολύ πάθος» έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Related posts

Δάκρυα χαράς για τον Δημήτρη Σταρόβα – Τι είπε σήμερα η Ματίνα Παγώνη

Κύριος με Κ κεφαλαίο: Όλοι υποκλίθηκαν στον Γιαννακόπουλο με την κίνηση που έκανε στο τέλος του αγώνα

Όλη η Ευρώπη σήμερα μιλά για την γυναίκα του Γιαννακόπουλου: Η οικογενειακή τους φωτογραφία αγκαλιά με το Ευρωπαϊκό