Τίτλοι τέλους μόλις 9 μήνες μετά τον ονειρικό γάμο: Δύσκολες στιγμές για τον Γιώργο Μαυρίδη, πήρε διαζύγιο με τη σύζυγό του

Γιώργος Μαυρίδης: Ο χωρισμός-βόμβα με τη Κρίστυ Καθαργιά

Ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τη Κρίστυ Καθάργια αποφάσισαν να χωρίσουν, εννέα μήνες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους. Τα δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν μέσα από την εκπομπή του Alpha, “Super Κατερίνα” και το διαζύγιο τους είναι συναινετικό.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 6 Μαΐου 2022, στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, μετά από 1μιση χρόνο σχέσης, λίγο πριν φύγουν για την εκπομπή του STAR «Asia Express».

Ο tattoo artist και η ψυχολόγος γνωρίστηκαν στην Θεσσαλονίκη, με την Κρίστυ Καθάργια να έχει έναν γιο από προηγούμενη σχέση της.

Τι είχε δηλώσει ο Γιώργος Μαυρίδης για τον γάμο

Όπως είχε υπογραμμίσει ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή Tik Talk «θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου, η σύζυγός μου. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Δεν έχω καμιά καΐλα με το γάμο, γίνεται καθαρά για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί. Κάνω ό,τι κάνω για να είναι ευτυχισμένος ο άλλος. Έτσι λειτουργώ. Και την πρόταση γάμου κι όλα αυτά που έκανα τα έκανα για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπός μου, να είναι όπως το ονειρεύεται!».

Related posts

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού