«Το bullying γεννάει πολλές φορές bullies»: Η απάντηση καρφί της Σίσσυς Χριστίδου στον Τάσο Ξιαρχό

by Τόνια Τζαφέρη

Η αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας στον χορογράφο

Απίστευτη είναι η αντίδραση του κόσμου και απόλυτα δικαιολογημένη, με όλο και περισσότερους να ξεσπούν κατά του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό. Όλα ξεκίνησαν όταν εκείνος, βρισκόταν έξω με παρέα (και υποστηρίζει πως είχε καταναλώσει αλκοόλ) και βιντεοσκόπησε μια γυναίκα, κατακρίνοντας την για τα κιλά και τις επιλογές στα ρούχα της.

Ο γνωστός χορογράφος δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό σχολιάζοντας αρνητικά την άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα της, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος λίγο αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μάλλον από αυτές που δεν πείστηκαν και ιδιαίτερα από την απάντησή του.

Έτσι, η παρουσιάστρια έκανε ένα ποστ στον λογαριασμό της στο Twitter και έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι…».

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον Ξιαρχό

«Το bullying γεννάει πολλές φορές bullies»: Η απάντηση καρφί της Σίσσυς Χριστίδου στον Τάσο Ξιαρχό

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν