Το δημόσιο ξέσπασμα υγειονομικού που “τσακίζει κόκκαλα”: «Πεινάμε! Δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας»

by Τόνια Τζαφέρη

Χανιά: Ξέσπασμα υγειονομικού ο οποίος είχε 10 μήνες χωρίς δουλειά

Στα Χανιά βρέθηκε ο Θάνος Πλεύρης για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη του επίσκεψη, ωστόσο είχε και απρόοπτα καθώς τον περίμεναν υγειονομικοί που επί 10 μήνες έχουν μείνει χωρίς δουλειά… και ξεσπούν.

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί το ξέσπασμα ενός υγειονομικού στα Χανιά, κατά την διάρκεια της σημερινής επίσκεψης του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, ο οποίος κατάφερε να διαλύσει το ΕΣΥ και τη δημόσια Υγεία, με εκδικητικές πρακτικές. 

Το δημόσιο ξέσπασμα υγειονομικού που “τσακίζει κόκκαλα”: «Πεινάμε! Δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας»

Στο γενικό νοσοκομείο Χανίων σήμερα, οι αγανακτισμένοι υγειονομικοί υποδέχτηκαν τον Πλεύρη με έντονες αποδοκιμασίες, συνθήματα και ύβρεις.

Τι φώναζε ο υγειονομικός από τα Χανιά

 «Δέκα μήνες έχουμε να δουλέψουμε, δέκα μήνες είναι αυτοί. Έχουμε παιδιά, δεν έχουμε να δώσουμε γάλα στα παιδιά μας. Πεινάμε. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε, πρέπει να σκοτώσουμε για να ζήσουμε; Να κλέψουμε; Τι πρέπει; Να βγει ένας μας μας πει!» φώναζε οργισμένος ένας υγειονομικός που έχει μείνει χωρίς δουλειά και εισόδημα. «Προδότες» ακούγεται να λέει στο τέλος, αφού η κυβέρνηση μετά τα χειροκροτήματα για τον αγώνα τους κατά την διάρκεια της πανδημίας, πέταξε στον δρόμο σχεδόν 10.000 υγειονομικούς που δεν εμβολιάστηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ. 

@newsbreakgr «Τσακίζει κόκκαλα» το ξέσπασμα υγειονομικού #ygeionomikoi #anastoli #anastolivia ♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Η απελπισία των υγειονομικών δεν συγκίνησε των υπουργό Υγείας, ο οποίος μάλιστα πέρασε με παγωμένο ύφος, δίπλα από μια γυναίκα η οποία καταγράφηκε σε βίντεο να είναι πεσμένη στο πάτωμα, μετά από σπρωξίματα που δέχτηκε από άνδρα της φρουράς του.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo