Το έξυπνο κόλπο για να μυρίζει το μπάνιο σας πάντα όμορφα και καθαρό με φυσικό τρόπο

by Εύα Ζαχαριάδη

Πως να μυρίζει καθαριότητα το μπάνιο σας με αυτό το έξυπνο κόλπο

Υπάρχει ένας έξυπνος τρόπος για να μυρίζει συνέχεια όμορφα το μπάνιο; Βεβαίως υπάρχει και δεν εννοούμε τα αποσμητικά χώρου που κυκλοφορούν στο εμπόριο.

Όσο και να διατηρείτε καθαρό το μπάνιο σας δεν παύει να έχει μια δυσάρεστη μυρωδιά. Ο μικρός χώρος, η υγρασία, οι υψηλές θερμοκρασίες, ο μη καλός εξαερισμός δημιουργούν αυτή την κακοσμία.

Χρειαζόμαστε ένα δοχείο με καυτό νερό μέσα στο οποίο θα διαλύσουμε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα. Στη συνέχεια προσθέτουμε χυμό λεμονιού και το αποσμητικό είναι έτοιμο. Ψεκάστε και αλλάξτε την ατμόσφαιρα στο μπάνιο.

Τα αρώματα χώρου που μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο περιέχουν πολλά χημικά, τα περισσότερα είναι βλαβερά για τον οργανισμό και για το περιβάλλον. Τι θα λέγατε αν θα μπορούσατε να φτιάξετε μόνοι σας ένα αρωματικό χώρο φιλικό για εσάς και για το περιβάλλον;

Το έξυπνο κόλπο για να μυρίζει το μπάνιο σας πάντα όμορφα και καθαρό με φυσικό τρόπο

Πως να μυρίζει όμορφα και καθαρά το μπάνιο

Μπορείτε επίσης σε ένα δοχείο με αιθέρια έλαια και άλλα φυσικά αρωματικά μπορείτε να τοποθετήσετε τσοπ στικς από κινέζικο ή λεπτά ξύλινα καλαμάκια. Βουτήξτε μέρος από τα ξύλινα στικστο δοχείο για δέκα λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε τη στεγνή πλευρά στον πάτο του δοχείου. Ανάψτε τα στικ με προσοχή.

Επίσης, μπορείτε να γεμίσετε με αρώματα όλο το σπίτι σας. Κόψτε σε φέτες αρκετά μήλα και ρίξτε τα σε ένα πιρέξ με 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια και κανέλα. Αφού τα βάλετε στο φούρνο για λίγη ώρα, το άρωμα θα γεμίσει το σπίτι.

Τέλος, άλλη μια λύση για το μπάνιο σας είναι να αρωματίσετε το χαρτί τουαλέτας.

Πώς; Αγοράζοντας ένα έλαιο της αρεσκείας σας. Βάζετε στη συνέχεια λίγες σταγόνες μέσα στο χάρτινο ρολό που είναι τυλιγμένο το χαρτί.

Είναι εύκολοι και οικονομικοί τρόποι φιλικοί για την υγεία σας που θα αλλάξουν την ατμόσφαιρα του μπάνιου αλλά και του σπιτιού σας.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν