Το γράμμα ενός 9χρονου από την Πάτρα που ραγίζει καρδιές: «Τρώμε μόνο ρύζι εδώ και μια βδομάδα»

Γράμμα 9χρονου: Συγκινούν τα λόγια του

Ένα 9χρονο παιδί «πρόδωσε» με το γράμμα του, την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένεια του στην Πάτρα. Το παιδί άφησε το σημείωμα στο «Φωτεινό αστέρι» και έγραφε πως ήθελε να του πάρουν ρούχα.

Τι άλλο ανέφερε το γράμμα;

Όπως γράφει στο σημείωμα του, τρώει με την οικογένεια του ρύζι εδώ και μία εβδομάδα. Παράλληλα ζητά από τους ανθρώπους στο “Φωτεινό αστέρι” να μη μιλήσουν στη μαμά του για το συγκεκριμένο σημείωμα. «Η κατάσταση είναι τραγική. Και μέσα από ένα μικρό παιδί μαθαίνεις την αλήθεια. Το συγκεκριμένο αγοράκι κατά την παραμονή του στο “Φωτεινό αστέρι” κάθισε να ζωγραφίσει για λίγο στα τραπεζάκια που έχουμε στον χώρο μας. Έγραψε αυτό το σημείωμα και μας το έδωσε» αναφέρει, η κα Νικολακοπούλου.

Η ίδια τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για τρόφιμα. Όπως εξηγεί, όσο τα παιδιά είναι μικρά, δεν ντρέπονται και μιλάνε για όσα βλέπουν και για όσα περνάνε μέσα στο σπίτι τους. «Αυτό που ζούμε και βλέπουμε αυτή την περίοδο, δεν το έχουμε ζήσει ξανά. Έρχονται άνθρωποι με ντροπή και ζητάνε, αν έχουμε να τους δώσουμε γάλα και μακαρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά η κα Νικολακοπούλου.

Το γράμμα ενός 9χρονου από την Πάτρα που ραγίζει καρδιές: «Τρώμε μόνο ρύζι εδώ και μια βδομάδα»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν